Fenerbahçe'de taraftarı yıkan Ferdi Kadıoğlu gelişmesi! Kötü haberi babası verdi

Fenerbahçe'de taraftarı yıkan Ferdi Kadıoğlu gelişmesi! Kötü haberi babası verdi
Trendyol Süper Lig'de oynanan 8 maçın 8'ini de galibiyetle taçlandıran Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşandı. Performansıyla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Ferdi Kadıoğlu'ndan taraftarı üzecek haber geldi. Ferdi Kadıoğlu ile ilgili kötü haberi ise babası Ferdi Kadıoğlu verdi.

Trendyol Süper Lig'de yakaladığı başarıyı Avrupa'da da sürdürmek isteyen Fenerbahçe'de taraftarı şoke eden bir gelişme yaşandı. Ferdi Kadıoğlu'nun babası Feyzullah Kadıoğlu, katıldığı canlı yayında oğlunun sarı lacivertli takımdaki geleceğine ilişkin önemli bilgiler verdi.

Feyzullah Kadıoğlu, Beyaz TV'de katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarda Ferdi Kadıoğlu'nun transfer olma ihtimalini değerlendirdi.

"ŞAMPİYON YAPACAĞIZ VE GİDECEĞİZ"

Baba Kadıoğlu, "Bu sene, o sene olacak. Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağız ve gideceğiz." dedi.

Kendilerinin Trabzonlu olduğunu belirten Feyzullah Kadıoğlu, oğlunun hangi lige gitmesini istediğine yönelik soruya, "Ben Trabzonluyum, daha önce Trabzonspor'dan teklif gelmedi. İspanya ve Almanya'ya gitmesini isterim. Ama büyük takıma gitmesini isterim. Burada kalıp seriye de bağlayabilir." cevabını verdi.

Oğlunun Türkçe bildiğini de ilk kez açıklayan baba Kadıoğlu, "Ferdi, Türkçe biliyor ama yanlış kelime kullanır, siz gazeteciler de üzerine atlar." ifadelerini kullandı.