Dünya devleri Galatasaray'ın yıldızının peşinde! Transfer an meselesi

Dünya devleri Galatasaray'ın yıldızının peşinde! Transfer an meselesi
Trendyol Süper Lig'de başarılı bir yol izleyen Galatasaray'da, sıcak transfer gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'ı 3-2 mağlup etmesinin ardından gözler bir anda Cimbom'un yıldız oyuncusuna çevrildi. Yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Avrupa devleri, Milli futbolcuyu yakın markaja aldı. Dev kulüpler, Bayern Münih maçında da yıldız oyuncuyu takip edecek. İşte o isim ve talip olan takımlar...

Trendyol Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir yol izleyen Galatasaray, sezon başında kadrosuna kattığı dünya yıldızlarıyla dikkat çekmişti. Sarı-kırmızılı kulüpte bu kez ayrılık şoku yaşanıyor. İngiliz devleri Milli oyuncuyu gözüne kestirdi. Transfere kesin gözüyle bakılıyor. Kulüpler, birçok galibiyette emeği olan yıldız oyuncuyu Bayern Münih maçında da yakından takip edecek. İşte detaylar...

GALATASARAY'DA 3 OYUNCUYA ZAM

Galatasaray; Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı'nın ücretlerine zam yapacak. Boey'un 400 bin euroluk ücretinin 1 milyon euroya çıkarılacağı öğrenildi.

Cim-Bom'da zam yapılması planlanan ikinci oyuncu ise Kerem Aktürkoğlu olacak. Kerem'in geçen sene 20 milyon liraya çıkarılan garanti ücretinin ise yeni sözleşmeyle beraber 30 milyon liradan az olmayacağı bildirildi.

Galatasaray'da 2 sezondur harika bir performans sergileyen Abdülkerim Bardakcı'nın, aldığı 19 milyon 550 bin lira olan yıllık ücretinin ise, Kerem'de olduğu gibi 30 milyon liraya çıkarılacağı öğrenildi.

KEREM BÜYÜK PAY SAHİBİ

Kerem Aktürkoğlu, geçen sezon Galatasaray'ı sırtlayan isimler arasında yer almaktaydı.

Sarı-kırmızılıların kazandığı lig şampiyonluğunda büyük pay sahibiydi. Kerem, özellikle Mauro Icardi ile yakaladığı uyumla dikkat çekti.

Yıldız oyuncu zaman zaman eleştiri alsa da bu sezon da kaldığı yerden devam ediyor.

24 yaşındaki oyuncu, şimdiye kadar 16 karşılaşmada forma giydi.

Süper Lig'de 3 gol, 4 asist yaptı. Şampiyonlar Ligi elemelerinde ise 1 gol, 2 asistle oynadı.

Grup etabında ise Manchester United ağlarını havalandırarak adından söz ettirdi.

DÜNYA DEVLERİ PEŞİNDE

Kerem, 5 gol, 7 asistlik performansıyla özellikle İngiliz takımlarını peşine taktı. Tottenham Hotspur'un başarılı hocası Ange Postecoglou, Kerem Aktürkoğlu'nu yakından takip ediyor.

ARSENAL DA YAKIN TAKİBE ALDI

Arsenal scoutları da Manchester United maçında Kerem Aktürkoğlu'nu izledi.

Ayrıca West Ham United'ın da orta saha adayları arasında gösteriliyor.

Milli futbolcunun güncel piyasa değeri 17 milyon Euro'ya ulaştı.

Kerem'in Bayern Münih maçında da birçok takipçisi olacak. Başarılı futbolcu, 22 kez de A Milli Takım'ın formasını giyerken, 4 gol kaydetti. (Fotomaç)