Çılgına dönmüş, stadı terk etmişti! TFF Başkanı Büyükekşi'den ilk açıklama

Çılgına dönmüş, stadı terk etmişti! TFF Başkanı Büyükekşi'den ilk açıklama
Dün oynanan Beşiktaş-Lugano maçında taraftarların aleyhinde protestosu sonrası stadı terk eden Türk Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, konuyla ilgili açıklama yaptı. Büyükekşi, "Herkes kendine yakışanı yapar. Yaşananlar münferit olsaydı kalırdım. Ancak organize bir olaydı." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun ikinci haftasında İsviçre temsilcisi Lugano'yu evinde konuk etti. Maçı izlemeye gelenler arasında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi de yer aldı.

Maç oynandığı sırada taraftarın aleyhinde protestosuyla karşılaşan TFF Başkanı Büyükekşi, çılgına dönerek devre arasında stadı terk etti.

BÜYÜKEKŞİ'DEN OLAY SONRASI İLK AÇIKLAMA

Büyükekşi yaşananların ardından yaptığı açıklamada, “Gerçekten çok üzgünüm. TFF yönetimi olarak tüm takımlarımızın Avrupa maçlarına gitmeye çalışıyoruz. Beşiktaş’ın maçına da geldik. Sayın Çebi depremzedeler için organize edilen maçlarda ‘Bizim maçlara gelmiyorsunuz’ diye sitem ediyordu. İade-i ziyarette bulunduk fakat beklemediğimiz bir ortamla karşılaştık." dedi.

Milliyet'in haberine göre; Büyükekşi sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Herkes kendine yakışanı yapar. Yaşananlar münferit olsaydı kalırdım. Ancak organize bir olaydı. Sayın bakan da üzüntülerini iletti. Kendisinin de onayını alıp maçtan çıktık.”