Bjelica alamamıştı, Avcı izleyecek! Trabzonspor bir kez daha genç yıldızın peşinde

Bjelica alamamıştı, Avcı izleyecek! Trabzonspor bir kez daha genç yıldızın peşinde
Bordo-Mavililer, Abdullah Avcı'nın geri dönmesiyle ayağa kalkmak istiyor. Şampiyon hocanın ayağının tozuyla transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Trabzonspor, Nenad Bjelica'nın döneminde transfer edilemeyen genç yıldız için yeniden atağa kalktı. Avcı'nın da izleyeceği genç yıldız için devre arasında hamle yapılacak. İşte detaylar...

Trabzonspor, kötü gidişe 'dur' demek için şampiyon hoca Abdullah Avcı'yla yeniden anlaştı. Abdullah Avcı'nın gelmesiyle birlikte toparlanmak isteyen Bordo-Mavililer, transferde atağa kalktı. 

Nenad Bjelica döneminde transfer edilemeyen genç yıldızın peşini bırakmayan kulüp, Abdullah Avcı'nın onay vermesi halinde genç yıldız için devre arasında yeniden hamle yapacak.

TRABZONSPOR BİR KEZ DAHA CHUKWUANI'NİN PEŞİNDE

Trabzonspor'un sezon başında transferi için yoğun uğraş verdiği Tochi Chukwuani'den vazgeçmediği ortaya çıktı.

Bordo-Mavililer, kulübü Lyngby ile prensipte anlaşmasına rağmen, oyuncuyla yaşanan sorunlar nedeniyle 20 yaşındaki ismi transfer edememişti.

Bjelica'nın kadroya katılmasını istediği futbolcuyu, Abdullah Avcı'nın da izleyeceği ve onay vermesi durumunda resmi temasların yeniden başlayacağı ifade edildi.

Bu sezon Lyngby formasıyla 12 maça çıkan Chukwuani, 2 gol-1 asistlik katkı sağladı.

20 yaşındaki merkez orta saha oyuncusunun transferi için Avcı'nın vereceği karar sonrası hamle yapılacak.

Güncel piyasa değeri 700 bin Euro olan Chukwuani, ön libero mevkiinde de görev yapabiliyor.