Beşiktaş’tan kırgın ayrıldı, gittiği takımda gol oldu yağdı…

Beşiktaş’tan kırgın ayrıldı, gittiği takımda gol oldu yağdı…
Beşiktaş’ta geçtiğimiz sezon sonrası sözleşmesi yenilenmeyen yıldız oyuncu serbest kalınca gittiği takımda adeta şov yaptı. 8 maçta gol olup yağan, asistleriyle hayran bırakan yıldız futbolcu 4 gol 2 asistle yeni takımında büyüledi. Yıldız oyuncu performansıyla Beşiktaş taraftarına ‘keşke kalsaydı’ dedirtti.

Sezona kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş’ta taraftarın transfer tepkisi sürüyor. Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in istifası ve yönetimin olağanüstü kongre kararıyla sonuçlanan kötü gidişte en büyük etken transferlerdi. Oysa Beşiktaş’a 4 yıl emek verip sözleşmesi yenilenmeyince kırgın şekilde takımdan ayrılan yıldız oyuncu gittiği takımda adeta yeniden doğdu…

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Damac'a imza atan Kevin N'Koudou, sezona süper bir başlangıç yaptı.  Kevin N'Koudou attığı gol ve asistlerle kendine hayran bıraktı.

Geçtiğimiz sezon sonunda 4 yıllık Beşiktaş macerasını sonlandıran Kevin N'Koudou, Suudi Arabistan ekibi Damac FC'ye 2 yıllık imza attı.

6 GOLLÜK KATKIYLA BAŞLADI

Yeni takımında çok iyi bir başlangıç yapan 28 yaşındaki Kevin N'Koudou'nun Suudi Arabistanlı futbolseverleri kendine hayar bıraktı. Takımıyla ligde 8 maça çıkan Kevin N'Koudou 4 gol, 2 asistlik skor 6 gollük bir katkı sağladı. Kevin N'Koudou son olarak dün oynanan ve 4-1 kazanılan Al-Hazem maçında da sahnedeydi. Kamerunlu futbolcu 1 gol, 1 asistle karşılaşmaya damga vurmayı başardı. Damac FC ligde bir sonraki maçında, Cristiano Ronaldo ve Anderson Talisca'nın formasını giydiği Al-Nassr deplasmanına çıkacak.

KIRGIN AYRILMIŞTI

Kevin N’Koudou Beşiktaş’ın son Konya maçında kadroda yer alıp taraftara veda etmek istiyordu. Ancak kadroda olmadığını görünce çok üzülüp kırgın gitmişti.