Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak? Yönetim kararını verdi

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak? Yönetim kararını verdi
Şenol Güneş'in istifa kararının yeni teknik direktör arayışına giren Beşiktaş, kararını verdi. Görüşülen teknik direktörlerle anlaşma sağlanamaması üzerine yol haritası belirleyen yönetim, teknik hoca kararını yeni gelecek yönetime bıraktı. Yeni hocayla anlaşma sağlanana kadar Beşiktaş, yoluna Burak Yılmaz ile devam edecek.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in istifasının ardından yeni teknik direktör arayışı tüm hızıyla sürüyor. 'Yeni hoca kim olacak?' sorusu merak konusu olurken, yönetim yaptığı görüşmelerden sonuç alamadı. Bunun neticesinde yönetim, yol haritasını çizdi. İşte detaylar...

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in istifasının ardından yeni teknik direktör için bekleyiş sürerken, Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim aralık ayında yapılacağı açıklanan seçimli olağanüstü genel kurula kadar takımın başında yardımcı antrenör Burak Yılmaz’ın olmasına karar verdi.

Yönetimin Güneş’in istifası sonrasında görüştüğü teknik adamlarla anlaşma sağlayamadığı ve ortak bir noktada buluşamadığı öğrenildi.

BURAK YILMAZ FORMÜLÜ DEVREDE

Yönetim de bunun üzerine yeni teknik direktörü yeni yönetimin belirlemesi için Burak Yılmaz formülünü devreye soktu. Kartal, aralık ayına kadar 9 maç oynayacak: G.Saray (D), Bodo-Glimt, Gaziantep FK, Antalya (D), Bodo-Glimt (D), Başakşehir, Samsun (D), Club Brugge, Ankaragücü.