Barcelona'nın genç yıldızından yeşil sahalarda görülmemiş hareket! Tuvalete diye gidip bir daha geri dönmedi

Barcelona'nın genç yıldızından yeşil sahalarda görülmemiş hareket! Tuvalete diye gidip bir daha geri dönmedi
Barcelona'nın genç yıldızı Lamine Yamal, yeşil sahalarda görülmemiş bir olaya imza attı. Şampiyonlar Ligi'ndeki Porto maçının 70. dakikasında tuvalete gitmek için sahayı terk eden Yamal, bir daha geri dönmedi. Olayın perde arkasını ise maç sonu hocası Xavi açıkladı.

Şampiyonlar Ligi'nde Porto, evinde konuk ettiği Barcelona'ya 1-0 mağlup oldu. Ancak karşılaşmadan çok Barcelona'nın genç yıldızı Lamine Yamal'ın yaptığı hareket konuşuldu. 

Yeşil sahalarda daha önce görülmemiş bir olaya imza atan Yamal, maçın 70. dakikasında tuvalete gitmek için sahayı terk etti.

TUVALETE DİYE GİTTİ, BİR DAHA DÖNMEDİ

Tuvalet ihtiyacını gidermesi için giden genç oyuncu, müsabakaya bir daha dönmedi. Sahada 10 dakika boyunca 10 kişi kalan Barcelona, 80. dakikada Marcos Alonso'yu oyuna almak zorunda kaldı.

OLAYIN PERDE ARKASINI XAVI AÇIKLADI

Barcelona Teknik Direktörü Xavi, maçtan sonra konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yamal hastaydı. Acı çekiyordu ve bir süredir bunu bana söylüyordu. Oyun durunca tuvalete gitmek istedi, ben de izin verip hemen geri gelmesini istedim. Gitti ama dönmedi." dedi.

Barcelona, altyapısında yetişen 16 yaşındaki Yamal sözleşmesini 2026 yılına kadar uzatmıştı. Yapılan açıklamada oyuncunun 1 milyar euro serbest kalma maddesinin bulunduğu ifade edilmişti.