Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 23 binden fazla Galatasaray taraftarı yer alacak

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 23 binden fazla Galatasaray taraftarı yer alacak
Fatih Karagümrük yönetimi deplasman takımına yüzde 30'luk bir tribün açacak.

Süper Lig'de lider durumda olan Galatasaray, Fenerbahçe'nin 6 puan önünde, son 3 haftaya büyük bir avantajla giriyor. Galatasaray, 12 Mayıs Pazar günü İstanbul'da Fatih Karagümrük'e konuk olacak. Saat 19.00'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maçta, Fatih Karagümrük yönetimi deplasman takımına yüzde 30'luk bir tribün açacak.

Galatasaray, Süper Lig'in 35. haftasında Sivasspor'u 6-1 gibi net bir skorla geçtikten sonra, Fenerbahçe'nin dün deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kalmasıyla şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde etti. Sarı-kırmızılılar, ligde üst üste 16. maçlarını kazanarak 6 puanlık farklarını korumak ve hafta sonu oynanacak maçların sonuçlarına göre şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor.

Galatasaray, 36. haftada deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaşacak ve 23 binden fazla taraftarıyla rakibini destekleyecek. Fatih Karagümrük yönetimi, sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe ile oynanan maçta olduğu gibi, Atatürk Olimpiyat Stadı'nın yüzde 30'unu Galatasaraylı taraftarlara açacak.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.