Arda Güler'in yüzü gülmüyor! Bir üzücü haber daha geldi

Arda Güler'in yüzü gülmüyor! Bir üzücü haber daha geldi
Real Madrid'e transfer olduğu günden beri yaşadığı sakatlıklardan dolayı yüzü bir türlü gülmeyen Arda Güler'den bir üzücü haber daha geldi. Genç futbolcu Güler'in Sevilla maçında forma giymesinin beklenmediği bildirildi.

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olmasıyla adından sık sık söz ettiren Arda Güler ile ilgili bir kötü haber daha geldi. Yıldız futbolcu İspanyol takıma transfer olduğu günden beri yaşadığı sakatlıklardan bir türlü yüzü gülmedi. Geçtiğimiz günlerde sahalara döneceğine dair iddialar dolaşırken gelen son  haber sevenlerini üzdü. 

6-d4jw

SEVİLLA KADROSUNA ALINMADI  

Sevilla maçının hazırlıklarını milli oyuncularından yoksun sürdüren Real Madrid'de iyileşmesine rağmen Arda Güler'in Sevilla maçı kadrosuna alınmayacağı öğrenildi. Milli ara nedeniyle Oyuncu sayısı az olduğu için Castilla ile birlikte yapılan antrenmanların sonuncusunda David Alaba ve Arda Güler takımla çalışmaya dahil edilmedi.  Haber Global’ın aktardığına göre, her iki oyuncu da topa dokunmaya başlasa da genelde bireysel olarak çalışıyor. 

4-dx4o

EL CLASİCO'DAN SONRA FORMA GİYEBİLİR

Son yaşadığı rektus femoris sakatlığının ardından Arda Güler konusunda hassas davranan teknik ekip bekleme kararı aldı. Bu sebeple Arda Güler'İn Sevilla karşısında forma giymesi beklenmiyor.  Arda Güler'in Şampiyonlar Ligi'nde Braga maçında az da olsa süre alabileceği konuşulurken muhtemelen El Clasico'dan sonra forma giymeye başlayabileceğinin de altı çizildi.