Ali Koç'tan ikinci Berisha vakası!

Ali Koç'tan ikinci Berisha vakası!
Michy Batshuayi ile yollarını ayırmaya hazırlanan ve forvet hattına takviye yapmak için kolları sıvayan Fenerbahçe yönetimi 23 yaşındaki santrafor Jonathan Burkardt için girişimlere başladı.

Sarı-Lacivertli ekibin Belçikalı golcüsü Batshuayi, yeni sezonda Dzeko'nun arkasında beklemekten dolayı oldukça rahatsız bir görüntü çiziyor. Yönetim, takımda mutsuz olduğunu gizlemeyen golcüyle kış transfer döneminde yollarını ayırabilir.

Bu yönde bir tutum içerisinde olan Fenerbahçe, yeni golcü arayışlarına vakit kaybetmeden başladı. Kanarya, Bundesliga'daki performansıyla ön plana çıkan golcüyü gündemine aldı.

OCAK AYINDA SÜRPRİZ GELİŞMELER OLABİLİR

Fanatik'te yer alan habere göre; Sarı-Lacivertliler'de bu sezon az şans bulan ve taraftarların zaman zaman tepki gösterdiği Batshuayi'nin ara transferde takımdan ayrılabileceği belirtildi. Gelen bilgilere göre; Fenerbahçe, Batshuayi ile ara transfer döneminde yollarını ayırmak istiyor.

BATSHUAYİ SEZON SONUNDA SERBEST KALACAK

30 yaşındaki santrfor bu sezon Fenerbahçe'de 11 maça çıktı. Belçikalı oyuncu, bu süreçte 3 gol sevinci yaşadı, Batshuayi takım arkadaşlarına da 2 asist yaptı. Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

BATSHUAYİ GİDERSE ALTERNATİFİ HAZIR: JONATHAN BURKARDT

Sarı-Lacivertliler, Batshuayi'nin yerini doldurmak için çalışmalara başladı. Kanarya'nın radarında, Jonathan Burkardt'ın olduğu kaydedildi. Mainz forması giyen 23 yaşındaki forvet, 2021-22 sezonunda 37 resmi maçta 14 gol, 4 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

AĞIR BİR SAKATLIK YAŞAMIŞTI

Alman yıldız, geçen sezon büyük bir şanssızlık yaşadı ve dizinden sakatlanıp sezonu kapattı. Burkardt, geçtiğimiz hafta takımla çalışmalara başladı. Fenerbahçe'nin, sözleşmesi haziranda bitecek olan golcü oyuncunun durumunu yakından takip ettiği kaydedildi. Burkardt, sakatlıktan iyi bir dönüş yaparsa, Sarı-Lacivertliler'i ocak ayında harekete geçirebilir.

AMAN 2. BERİSHA VAKASI OLMASIN

Batshuayi'nin yerini Jonathan Burkardt'la doldurmak isteyen Fenerbahçe yönetiminin bu hamlesini gören taraftarlar 23 yaşındaki forveti merak ederken, camiadan '2. Bersha vakası olmasın?' seslerinin de yükseldiği belirtildi.