Özgür Özel 50 milletvekiliyle delege avına çıktı

Özgür Özel 50 milletvekiliyle delege avına çıktı
CHP’de kritik İstanbul seçimlerini kazanmak isteyen Genel Başkan adayı Özgür Özel, 50 milletvekiliyle İstanbul’a çıkarma yapacak. Vekiller delegelere bire bir markaj yapacak.

Master Haber / ÖZEL

CHP haftasonu yapılacak olan İstanbul İl Başkanlığı seçimlerine odaklandı. Çünkü İstanbul tüm Türkiye’deki delegelerin yüzde 16’sını oluşturuyor. İstanbul’u kazanan Kasım ayında yapılacak olan Genel Başkanlık seçimlerinde hem delege hem psikolojik üstünlüğü ele geçirebilir.

Cemal Canpolat’ı aday yapan Kemal Kılıçdaroğlu kendisine yakın belediye başkanlarıyla delegeleri etkilemeye çalışırken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Genel Başkan adayı Özgür Özel’in de tek gündemi delegeler. 

HER VEKİL BİR DELEGEYİ İKNA EDECEK

Master Haber’in aldığı bilgiye göre Özgür Özel, kendisine yakın 50 milletvekiliyle İstanbul’a kamp kurmaya geliyor. Vekiller, delegelere bire bir markaj yapacaklar. Özel, her  milletvekiline 1 delegeyi değişimcilerden yana ikna etme görevi vermiş. 

Özgür Özel'e destek veren milletvekilleri arasında İstanbul Milletvekilleri Ali Göçek, Turan Taşkın Özer, Özgür Karabat, Suat Özçağdaş, Gökan Zeybek ve Fethi Açıkel, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, İzmir Miilletvekili Gökçe Gökçen, Ordu Milletvekili Seyit Torun'un da aralarındna bulunduğu 50 isimden oluştuğu öğrenildi.