Master Haber gündeme getirmişti! Mehmet Sevigen, gizemli çantayı işaret etti! "Akçeli işlerle kazandılar"

Master Haber gündeme getirmişti! Mehmet Sevigen, gizemli çantayı işaret etti! "Akçeli işlerle kazandılar"
Master Haber'in gündeme getirdiği 'Karabat'ın gizemli çantasının sırrı ne?' başlıklı haber CHP gündemindeki yerini koruyor. CHP İstanbul İl Başkanlığı seçimiyle ilgili konuşan eski CHP Genel Sekreteri Mehmet Sevigen, gizemli çantayı işaret ederek, "Bu işlere akçe işler karıştı, para karıştı. Delegelere vaadler verildi." ifadelerini kullandı.

Master Haber'in gündeme getirdiği Karabat'ın çantasının sırrı ne? başlıklı haber CHP'nin gündeminde... Parti içerisinde WhatsApp grupları Karabat'ın çantasının içerisinde ne olduğu konuşulurken, eski CHP Genel Sekreteri Mehmet Sevigen'den dikkat çeken açıklamalar geldi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yakınlığıyla bilinen İstanbul Milletvekili Özgür Karabat'ın Erzurum Kongresi'ndeki çantayı işaret eden Sevigen, Özgür Çelik'in zaferinde şaibe olduğunu iddia etti.

"BU İŞLERE AKÇELİ İŞLER KARIŞTI"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu savunmanın baştan mağlup olmak olduğunu belirten Sevigen, nedenini şöyle açıkladı:

"Çünkü Kemal Bey'in savunulacak bir yanı yok, günahı çok büyük. Cemal Canpolat'ın kaybetme sebeplerinde birisi Kılıçdaroğlu'nun savunması oldu." 

Kongredeki seçime şaibeler karıştığını kaydeden Mehmet Sevigen, "Bu işlere akçe işler karıştı, para karıştı. Delegelere vaadler verildi." dedi.

MASTER HABER'İN GÜNDEME GETİRDİĞİ GİZEMLİ ÇANTA

İmamoğlu’na yakınlığıyla bilinen İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Erzurum kongresine katılmış, Karabat’ın elindeki çanta ise dikkat çekmişti. Karabat, ne ayakta dururken ne de otururken o çantayı elinden hiç düşürmemesi gözlerden kaçmamıştı. Karabat’ın bırakmak istemediği gizemli çantasının içerisinde ne olduğu partililer arasında merak konusu olmuştu.    

BÖYLESİ TARTIŞMALI, PARA İDDİALARININ HAVADA UÇUŞTUĞU BİR KURULTAY GÖRMEDİM 

CHP’de PM ve MYK’da da görevler yapan eski bir milletvekili masterhaber’e yaptığı açıklamada, ” Yaklaşık 15 kurultay yaşadım ve bizzat içinde oldum. Bu kadar şaibenin, parayla satın alma iddialarının konuşulduğu kurultayı ilk kez yaşıyorum… Delege kafalamak, il başkanı, kurultay delegesi olmak için verilen mücadelenin onda biri genel seçimlerde verilseydi CHP 10 defa iktidar olmuştu. Geçmişte de parti içinde demokratik mücadeleler yaşanırdı ancak bu seferki çok kirli şaibeli yürütülüyor.” ifadelerini kullanmıştı.