Tıp dünyası şoka girdi! Şaka değil tam 10 dakika içerisinde 6 bebek dünyaya getirdi

Tıp dünyası şoka girdi! Şaka değil tam 10 dakika içerisinde 6 bebek dünyaya getirdi
Brezilya'da hamile bir kadın gelişen komplikasyonlar yüzünden erken doğuma alındı. 6 bebeği karnında taşıyan kadın 10 dakika içerisinde hepsini dünyaya getirdi. 32 tıp personelinin yer aldığı ameliyat tıp dünyasını şoke etti.

Brezilya'nın Colatina kentinde yaşayan ve hamile olan  Quezia Romualdo isimli kadın altız bebeklerini gelişen komplikasyonlar sonucu 27. haftasında zorunda kaldı.

640xauto-6

6 BEBEK 10 DAKİKA DOĞDU

Bebeklerin altısı birden 10 dakikalık sezeryan işleminin ardından dünyaya geldi.  Doktorlar bile bebeklerin bu kadar hızlı doğmasına şaşırırken ameliyatta 32 tane tıp personeli yer aldı.  Doktorlardan biri, ilk bebeğin avuç içine sığacak kadar küçük olduğunu ve zorlukla nefes aldığını iddia etti. Ayrıca çocukların hepsinin yavaş nefes aldığına ancak entübe edilip hızla stabil hale getirildiklerine inanılıyor. Bebeklere Theo, Matteu, Lucca, Henry, Eloa ve Mayte isimleri verildi.

32 KİŞİLİK DEV EKİP AMELİYATI TAMAMLADI

 Doktorlardan biri, ilk bebeğin avuç içine sığacak kadar küçük olduğunu ve zorlukla nefes aldığını iddia etti. Ayrıca çocukların hepsinin yavaş nefes aldığına ancak entübe edilip hızla stabil hale getirildiklerine inanılıyor. Bebeklere Theo, Matteu, Lucca, Henry, Eloa ve Mayte isimleri verildi.