Türk asıllı fenomen Mine Gümüşkaya İsrail ordusuna katıldı! Üniformasıyla bir de Türkçe not paylaştı

Türk asıllı fenomen Mine Gümüşkaya İsrail ordusuna katıldı! Üniformasıyla bir de Türkçe not paylaştı
Gazze'de hastaneye saldırarak yüzlerce masum insanın ölümüne neden olan İsrail dünyanın tepkisini çekmişken, Türk asıllı fenomen Mine Gümüşkaya İsrail ordusuna katıldığını açıkladı.

7 Ekim'de başlayan İsrail Hamas gerilimi her geçen gün daha da korkunç bir hal alıyor. Dün Gazze'de yüzlerce masum insanın olduğu hastaneye saldıran İsrail büyük tepki çekti.  Sosyal medya fenomeni Mine Gümüşkaya adlı bir kullanıcı, İsrail ordusuna katılacağını açıkladı. Kendi paylaşımında İbranice ve Türkçe olarak İsrail ordusuna katıldığını söyledi. 

İSRAİL ORDUSUNA KATILDI

İsrail Savunma Kuvvetleri üniforması ile sosyal medya paylaşımında bulunan Mine Gümüşkaya, "Aldığım karar üzerine gönüllü olarak İsrail Savunma Kuvvetleri'ne katılma kararı aldım, bir süre buralarda olmayacağım, eminim zafer bizim olacaktır" ifadelerini kullandı.

ARTIK TÜRK VATANDAŞI DEĞİL

Bir başka paylaşımında ise İbranice yazıların bulunduğu füzeler dikkat çekti. Gümüşkaya, sosyal medyadan paylaştığı bir başka paylaşımında ise, "Türk vatandaşı değilim ve kendi isteğimle orduya katılmayı istedim. Eski Twitter hesabım kapatılmadan önce Türkiye'ye karşı bir düşmanlığım olmadığını, aksine her zaman İsrail-Türkiye dostluğunu paylaşıyordum" şeklinde açıklama yaptı.

Screenshot_34-4