Son günlerde Türkiye'nin gündeminden düşmüyordu! Dilan Polat'ın Ataşehir'deki polikliniğine silahlı saldırı!

Son günlerde Türkiye'nin gündeminden düşmüyordu! Dilan Polat'ın Ataşehir'deki polikliniğine silahlı saldırı!
Son zamanlarda dolandırıcılık ve kara para aklama iddialarıyla gündeme gelen fenomen Dilan Polat'ın Ataşehir'deki polikliniğine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırının kimin düzenlediği bilinmezken polikliniğin dış cephesine çok sayıda kurşun isabet ettiği ifade edildi.

Son haftalarda Türkiye gündeminde dolandırıcılık ve kara para aklama iddialarıyla yer alan Dilan Polat ve Engin Polat'ın Ataşehir'deki polikliniğine kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce gece saatlerinde silahla ateş açıldı. 

627dc206-e194-4c3a-be37-b35770b8b153

GECE SAATLERİNDE SİLAHLI SALDIRI 

Sosyal medyadaki lüks paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Dilan Polat'ın Ataşehir’de yer alan polikliniğine gece saatlerinde saldırı düzenlendi.

İddiaya göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından, gece 04.00 sıralarında Dilan Polat’a ait polikinliğine silahla ateş açıldı. Polikliniğin dış cephesine çok sayıda kurşun isabet etti. 

Bazı camların kırıldığı ve kırılan camların siyah bir kaplamayla kapatıldığı görüldü. Olay sonrası yaşananlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.  Görüntülerde hareketliliğin olduğu ve olay yerindeki polis ekiplerinin çalışması görülüyor. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri arıyor.