Sıla Doğu'nun ifadesi ortaya çıktı! Aylık kazancını açıkladı

Sıla Doğu'nun ifadesi ortaya çıktı! Aylık kazancını açıkladı
Kokain kullandığını itiraf ettiği videonun ardından gözaltına alınan Sıla Doğu, daha sonra serbest bırakılmıştı. Doğu'nun ifadesine masterhaber.com ulaştı. İşte dikkat çeken o ifadeler...

İş insanı ve sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat dolandırıcılık suçlaması ile karşı karşıya kalırken, Dilan Polat'ın fenomen kız kardeşi Sıla Doğu kokain kullandığını itiraf ettiği video ile gözaltına alınmıştı. Serbest bırakılan Sıla Doğu'nun ifadesine sadece masterhaber.com ulaştı. Fenomen isim aylık kazancını açıkladı. İşte Sıla Doğu'nun ifadesi...

"KOKAİNİ NEREDEN VE NE ZAMAN ALDIĞIMI HATIRLAMIYORUM"

Dilan Polat’ın kız kardeşi Sıla Doğu’nun sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayın gündeme bomba gibi düşmüştü. Sosyal medya fenomeni Doğu’nun, canlı yayında uyuşturucu madde kullandığını itiraf ederek küfür ve hakaretler savurduğu video sosyal medyada paylaşıldı. Bu paylaşımın ardından gözaltına alınan Sıla Doğu, ifadesine "Kokaini ne zaman ve nereden aldığımı hatırlamıyorum" dedi. 

SILA DOĞU AYLIK KAZANCINI AÇIKLADI

Sıla Doğu ifadesinde ev kirasının 45 bin TL, aylık kazancının ise 80 bin TL olduğunu söyledi. Kazancını güzellik merkezinden sağladığını ifade eden Doğu, uyuşturucu madde olan kokaini bir ay önce yurt dışında kullandığını belirtti.

VİDEO 2021 YILINA AİTMİŞ

Sıla Doğu, kokain kullandığını itiraf ettiği videonun 2021 yılının temmuz ayına ait olduğunu, videoyu alkollüyken çektiğini söyledi. Ertesi gün ise videoyu sildiğini iddia etti.

EVİNDEN ÇIKAN HAPLARIN KENDİSİNE AİT OLMADIĞINI SÖYLEDİ

Evinden çıkan Xanax isimli hapların evinde çalışan E. isimli şahsın A. isimli kızına ait olduğunu belirten Sıla Doğu, bu kişilerin 3 ay önce ülkemizden deport edildiğini söyledi.