Şeyma Subaşı ile Meedo'nun boşanma detayları ortaya çıktı! Meğer boşanmayı Meedo istemiş! Sebebi daha da bomba

Şeyma Subaşı ile Meedo'nun boşanma detayları ortaya çıktı! Meğer boşanmayı Meedo istemiş! Sebebi daha da bomba
Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi (Meedo), 4 aylık evliliklerini tek celsede bitirmişlerdi. Boşanma davasının dosyasına masterhaber.com ulaştı. Meğer boşanmayı Meedo istemiş. İşte boşanmanın sebebi...

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra gönlünü  Mohammed Alsaloussi'ye kaptıran Şeyma Subaşı rüya gibi bir düğünle evlenmişti. İkili ekim ayının başında boşanma kararı aldı. Meğer boşanmayı Meedo istemiş.  Şeyma Subaşı ile Meedo'nun boşanma detaylarına masterhaber.com ulaştı. Meedo'nun boşanmayı isteme sebebi ortaya çıktı. 

ŞEYMA SUBAŞI İLE MEEDO NEDEN BOŞANDI?

Şeyma Subaşı ile Meedo'nun neden boşandığını herkes çok merak ediyordu. Mahkemenin detaylarına Master Haber ulaştı. Subaşı daha önce, "Meedo bikinili paylaşımlar yapmamı istemiyor" demişti. Meğer Meedo gece hayatına da izin vermiyormuş. Meedo, Şeyma Subaşı'na "Gece partilere gitmek yok, artık biz evliyiz" diyormuş. Bir türlü sorunlar aşılamayınca da Meedo boşanmak istemiş.

Screenshot_19-2

"AYNI DİLİ KONUŞAMIYORUZ"

Dava dilekçesinde Şeyma Şubaşı'nın Meedo ile aynı dili konuşamadıklarını beyan etmesi de dikkat çekti. İkili her ne kadar İngilizce bilse de ortak bir dilde buluşamıyormuş. Aralarında süre gelen şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma kaçınılmaz olmuş.

ŞEYMA SUBAŞI, MEEDO'DAN TAZMİNAT ALDI MI?

Şeyma Subaşı ile Meedo'nun boşanmasının ardından mal paylaşımı da merak edilmişti. Dava dosyasının detaylarına ulaşan Master Haber, Subaşı'nın herhangi bir talepte bulunmadığını da ortaya koydu. İkili arasında herhangi bir mal paylaşımı olmadı.