Seyhan Soylu'ya neler vermiş neler! Bomba itiraflar geldi: Dilan Polat'ın kocası Engin Polat beni satın aldı

Seyhan Soylu'ya neler vermiş neler! Bomba itiraflar geldi: Dilan Polat'ın kocası Engin Polat beni satın aldı
Dilan Polat'ın kocası Engin Polat, dün karısına demediğini bırakmayan Seyhan Soylu ile yemek yemişti. Bu görüşmenin ardından Soylu bomba itiraflarda bulundu. Engin Polat'ın kendisini satın aldığını itiraf etti.

Türkiye'nin bir haftadır konuştuğu Dilan Polat ve kocası Engin Polat cephesinde sular durulmuyor. Polat ailesi hakkında çıkan kara para aklama ve dolandırıcılık iddialarında bomba açıklamalar yapan Seyhan Soylu'nun dün Engin Polat ile yemek yemesi herkesi şaşkına çevirmişti. İkilinin anlaşmış olması bile sosyal medyayı dumur ederken, bugün Soylu'dan bomba itiraflar geldi.

"ENGİN POLAT BENİ SATIN ALDI"

Seyhan Soylu, dün ortak bir tanıdıkları ile birlikte Engin Polat ile yemek yedi. İkili bu yemekten fotoğraf bile paylaştı. Herkes bu olaya şoke olmuşken, Soylu'dan itiraf gibi açıklamalar daha da şoke etti. Ünlü isim, "Engin Polat beni satın aldı" dedi. 

ENGİN POLAT SEYHAN SOYLU'YA NE VERDİ?

Seyhan Soylu itiraf videosunda şunları söyledi:
"Gidiyorum ve bu videoları Paris'ten yayınlayacağım. Engin Polat bana Paris'ten ev aldı. 10 milyon EURO da aldım. Bir de Bentley araba. Bu sefer de ben kandırdım sizi. 10 milyon EURO'yu bavulumda götürüyorum."