Bakirelik açıklamasıyla gündeme geldi! Asya Alizade kimdir?

Bakirelik açıklamasıyla gündeme geldi! Asya Alizade kimdir?
'Anormal' ve 'Kalbin Bana adlı şarkılarıyla viral olan uyuşturucu madde özendirmekten hakkında işlem yapılan Asya Alizade sosyal medya hesabından şoke eden bir açıklama yaptı. Rapçi Asya, canlı yayında hayranlarına bakire olup olmadığı ile ilgili açıklama yaptı: Çok vermiş gibi görünsem de… “ Peki sansasyonel olaylarla gündeme gelen Asya Alizade kimdir, kaç yaşında? Asya Alizade'nin en ünlü şarkıları hangileri?

Azeri asıllı Rap müzik şarkıcısı Asya Alizade instagram hesabından canlı yayında bakirelik konusunda açıklama yaptı.  Rapçi Asya Alizade hakkında, kliplerinde uyuşturucu madde kullanımını özendirmek suçundan İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmıştı. Asya Alizade bu kez de sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Sosyal medya hesabından hayranlarına canlı yayında açıklamalar yapan Asya Alizade şunları söyledi: 
Çok vermiş gibi görünen bir insansam da hiç vermedim. Asyında ben bakireyim. Bunu biliyor ki inanması zor olan bir şey ama hiç kimseye vermedim. Bunu insanlara anlatamam zor oluyor, kimse inanmıyor ama bunu tüm yakınlarım da biliyor ki ben bakireyim. Bu konuyu burada kapatıyorum.” 

ASYA ALİZADE KİMDİR?

Gündemden düşmeyen rapçi Asya Alizade'nin kim olduğu, kaç yaşında olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Asya Alizade kimdir, kaç yaşında evli mi, en ünlü şarkıları hangisi? 

Aslen Azeri asıllı olan Rus uyruklu Rapçi Asya Alizade, 28 Ekim 2000 tarihinde Moskova'da dünyaya geldi. İlk şarısını 2019 yılında çıkarttı.  'Anormal' ve 'Kalbin Bana Kaldı' şarkıları ile tanınan şarkıcı, Berkcan Güven ile birlikte gerçekleştirdiği konserin ardından viral oldu.