Metin Akpınar'ın tek gecelik ilişki yaşadığı kadın ortaya çıktı! İkizlerinin annesinin tek bir isteği olmuş

Metin Akpınar'ın tek gecelik ilişki yaşadığı kadın ortaya çıktı! İkizlerinin annesinin tek bir isteği olmuş
Usta sanatçı Metin Akpınar'ın yıllar sonra ikizleri olduğu ortaya çıkmıştı. Herkes tek gecelik ilişkinin kiminle olduğunu merak ederken, ikizlerin annesiyle ilgili detaylara Master Haber ulaştı.

Metin Akpınar'ın ikizlerinin ortaya çıkması gündeme bomba gibi düştü. Evlilik dışı ilişkisinden DNA raporuyla Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu'nun babalarının Metin Akpınar olduğu anlaşıldı. Herkesin merak ettiği konu ise usta oyuncunun tek gecelik ilişkisinin kiminle yaşadığı oldu. Konuyla ilgili detaylara Master Haber ulaştı.

METİN AKPINAR'IN TEK GECELİK İLİŞKİ YAŞADIĞI KADIN ŞİMDİ NEREDE?

Metin Akpınar'ın tek gecelik ilişkisinden olan kızları Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu'nun annelerinin kim olduğu merak ediliyordu. Meğer ikizlerin annesi Almanya'da yaşıyormuş ve burada bir evlilik yapmış. Kızlarından ise bir tek isteği olmuş. O da babalarını kesinlikle araştırmamasıymış. Bunu vasiyet olarak kızlarına söylemiş.

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu: Teşekkür bile etmedi - Son Dakika  Magazin Haberleri | N-Life

SOYAĞAÇLARINI ARAŞTIRMIŞLAR

Meraklarına yenik düşen ikizler ise soyağaçlarından önce dayılarını bulmuş. Dayıları ise önce babalarının ünlü bir tiyatrocu olduğunu daha sonra da bu kişinin Metin Akpınar olduğunu söylemiş. 

METİN AKPINAR'IN KORUMASI YANINA YAKLAŞTIRMAMIŞ

İkizler Metin Akpınar'ın babaları olduğunu öğrendikten sonra, ünlü tiyatrocuyu gittikleri her yerde takip  etmeye başlamış. Akpınar'ın Muzo lakaplı yakın koruması ise kesinlikle yanlarına yaklaştırmıyormuş.

İKİZLERE AYLIK 10'AR BİN TL ÖDEMİŞ

En sonunda Metin Akpınar kızlarla görüşmeyi kabul etmiş ve ikizlerine 10'ar bin TL para ödemiş.