MASAK raporunun ardından Dilan Polat ile Engin Polat'tan açıklama geldi! Böyle isyan ettiler

MASAK raporunun ardından Dilan Polat ile Engin Polat'tan açıklama geldi! Böyle isyan ettiler
Haftalardır Dilan Polat ile Engin Polat hakkında kara para aklama iddiaları dolaşırken, Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) rapor hazırladı. Naylon şirketlerden 200 milyon liralık mal almış gibi gösteren Polat çiftinden saatler sonra zehir zemberek açıklama geldi.

İş insanı ve fenomen Dilan Polat ile eşi Engin Polat hakkında haftalardır dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarına bulaştıkları iddia edilirken,MASAK konuyla ilgili rapor hazırladı. Polat ve akrabalarının arasında olduğu toplam 8 kişi ve 16 şirketinin mercek altına alındı. Naylon şirketlerden tam 200 milyon TL'lik mal almış gibi gösteren Polat çifti dün gece açıklamalarda bulundu. 

"KUZENİMİN KAFASININ ÜZERİNDEN KURŞUN GEÇTİ"

Dilan Polat'ın iş yerinin kurşunlanmasının ardından dün gece de eşi Engin Polat'ın iş yerine silahlı saldırı yapıldı. Saldırıdan sonra bir süre sessizliğe gömülen çift, dün akşam açıklamalarda bulundu. Dilan Polat, "Kuzenim bankoda otururken kafasının üzerinden kurşun geçti. Benim ailemden insanlar var, personelim var" dedi.

"15 GÜNDÜR OLMADIĞIMIZ ŞEY KALMADI"

Sözlerine "Oluşturduğunuz topluluk bize zarar veriyor artık" diyerek devam eden Dilan Polat'a Engin Polat da katıldı ve "Bunu sadece o topluluk değil, hedef gösterici haber yapan basın mensupları da sağlıyor" diye ekledi. Çift, "Bunu yapmayın" dedi. Engin Polat, "Bu iş başlayalı 20 gün oldu. 15 gündür farkında mısınız? Olmadığımız şey kalmadı!" diyerek isyan etti.

"TAMAMEN BİR PROJE"

Bunun tamamen bir proje olduğunu söyleyen Dilan Polat ve Engin Polat, olay örgüsünü tek tek anlattı ve yaşadıkları mağduriyeti dile getirdi. "Hiçbirinizin umrunda olmadı mağdur olmamız" diyen Dilan Polat, "Ne istediniz bizden?" diye seslendi. Ve her ikisi de, yaşananaların onları bitirmek için yapılmış bir proje olduğunu söyleyerek, olaylara sıralamasına göre bakıldığında çok iyi kurgulandığını düşündüklerini belirttiler.