Mal varlıklarına el konulan Engin Polat konuştu! Bir silahlı saldırı daha

Mal varlıklarına el konulan Engin Polat konuştu! Bir silahlı saldırı daha
Dün gece itibarıyla mal varlıklarına el konulan Dilan Polat ile Engin Polat hakkında soruşturma başlatılmıştı. Engin Polat sosyal medya hesabından yeni bir video paylaştı. Polat, dükkanına üçüncü kez silahlı saldırı düzenlendiğini duyurdu.

Dilan Polat ile Engin Polat hakkında kara para aklama iddiasıyla soruşturma başlatılmıştı. Yurt dışı çıkış yasağı getirilen Polat çiftinin mal varlıklarına el konuldu. Tüm bu yaşananların ardından Engin Polat, gece sosyal medya hesabından video paylaştı. Polat, üçüncü kez dükkanlarına silahlı saldırı olduğunu söyledi. 

MAL VARLIKLARINA EL KONULDU

Kaklarında vergi kaçırma iddiaları bulunan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın tüm mal varlıklarına el konuldu. Ayrıca birinci ve ikinci derece akrabalarının da mal varlıklarına el konuldu. Haklarında yurt dışı çıkış yasağı da konulan çift hakkında Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) raporu da ortaya çıkmıştı. Raporda, şirketler arasında şaibeli ilişkiler bulunduğu ve naylon fatura keserek vergi matrahının azaltılmaya çalışıldığı da belirtilmişti. 

ENGİN POLAT'IN DÜKKANINA BİR SİLAHLI SALDIRI DAHA

Engin Polat, dün paylaştığı videoda dükkanlarının bir kez daha silahlı saldırıya uğradığını belirtti. Screenshot_4-11