Kedicik'in itirafları ağızları açık bıraktı: Adnan Oktar'ın erkekliği yok! Reklam arasında bizi dövüyordu

Kedicik'in itirafları ağızları açık bıraktı: Adnan Oktar'ın erkekliği yok! Reklam arasında bizi dövüyordu
Adnan Oktar belgeselinde konuşan eski Kedicik'in itirafları ağızları açık bıraktı. Suç örgütü lideri Adnan Oktar için "Erkekliği yok. Reklam arasında onu övmeyenleri dövüyordu" dedi.

140 Journos adlı YouTube kanalında Adnan Oktar'ın belgeseli yayınlandı. Suç örgütü lideri Oktar'ın yapılanmasına ilişkin sözler ağızları açık bırakırken, eski Kediciklerden biri olan Mağdur Ü'nün ifadeleri ağızları açık bıraktı. Oktar'ın erkekliğinin olmadığını bacaklarına kadar sarkan fıtığı olduğunu başka şekillerde kadınları taciz ettiğini anlattı. İfadeler mide bulandırdı. 

"ADNAN OKTAR'IN BACAKLARININ ARASINDA 30 KİLO BAĞIRSAK YIĞINI VAR"

Belgeselde konuşan Mağdur Ü., Adnan Oktar'ın erkekliğinin olmadığını şu sözlerle ifade etti: 

"Bu adamın bacaklarının arasında 30 kilo bağırsak var. Bu adam erkek falan değil. Bizi tuvalette parmakla istismar edip bağırmamız için zorluyordu. Bağırmazsak bizi ısırıyordu. Herkes biliyor bu adamın hiçbir şey yapamadığını. Bu olay bittikten sonra işte 'çok iyiydiniz hocam, ne güzel b... hocam' gibi cümleler kurmamızı istiyordu".

ADNAN OKTAR İFADESİNDE ERKEKLİĞİN OLMADIĞI İDDİALARINI REDDETTİ

Mahkemede Adnan Oktar'a bu iddialar soruldu. Oktar, "Ben sağlamım bir şeyim yok" derken, hakim "Fıtık rahatsızlığınız yok mu?" diye sordu. Bunun üzerine bir şeyi olmadığını ifade eden Oktar, "Vücudum sağ her şeyim iyi" dedi. Erkekliğinin olmadığı iddialarını reddeden suç örgütü lideri "Koç gibiyim. Cinsel gücüm yerinde. Olağan üstü güce sahibim." ifadelerinde bulundu. 

ZAMANINDA TEDAVİ OLDUĞU PSİKİYATR KONUŞTU: ERKEKLİK KONUSUNDA PROBLEMLERİ OLDUĞU MÜMKÜNDÜR

Gazeteci Barış Terkoğlu, Adnan Oktar'ın sağlık sorununu ameliyatla gidermek istemediğini, çünkü paronoya yaşadığını ifade etti. Oktar'ın ameliyatta öldürülebileceği korkusuyla tedavi olmadığını belirten Terkoğlu'nun ardından zamanında Oktar'ı tedavi eden Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıklarında doktorluk yapan Psikiyatr Prof. Dr. Sefa Saygılı da konuştu. Prof. Dr. Saygılı, "Erkeklik konusunda problemleri olduğu mümkündür. Tabi bundan dolayı bir utanç duyduğu için kendini erkeksi göstermeye çalışıyor, bu yüzden etrafına kadınları daha çok topluyor." dedi. 

REKLAM ARASINDA BİZİ DÖVÜYORDU

Mağdur Ü. ayrıca Adnan Oktar'ın sürekli övülmek istediğini program esnasında kendisini övmeyenleri reklam arasında dövdüğünü de ifade etti.