Kedicik olmanın kıyısından dönen genç kadın Adnan Oktar suç örgütünün kendisini nasıl kandırmaya çalıştığını anlattı

Kedicik olmanın kıyısından dönen genç kadın Adnan Oktar suç örgütünün kendisini nasıl kandırmaya çalıştığını anlattı
Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Adnan Oktar belgeseli büyük ses getirmişti. Belgeseli izleyen bir kadın, Kedicik olmanın kıyısından döndüğünü, örgütün kendisini de kandırmaya çalıştığını söyledi.

YouTube kanalı 140 Journos'ta yayınlanan Adnan Oktar belgeseli herkesi şoke etmişti. Belgeselde her bir ayrıntı izleyenleri şaşkına çevirirken, genç kızların kandırılma yöntemleri tek tek anlatılmıştı. Belgeseli izleyen bir TikTok kullanıcısı aynı yöntemin kendisine de yapılmaya çalışıldığını neredeyse kendisinin de Kedicik olacağı anlatarak tüyler ürpertti. 

"AZ KALSIN KEDİCİK OLACAKTIM"

Buse Yıldız isimli TikTok kullanıcısı, başına gelenleri video çekerek anlattı. Videoda, 18 yaşlarındayken kendisini AVM'de gördüklerini bir kadınla, bir adamın yanına geldiğini, yurt dışında bir iş olduğunu, çok iyi para kazanacağını söylediklerini ifade etti. Böyle şeylerden çok korkutuğunu belirten Yıldız, "Verilmiş sadakam varmış. Bir Kedicik olabilirdim" diyerek genç kızlara da uyarılarda bulundu. 

AVM TERCİH EDİLİP KIZLAR KANDIRILMAYA ÇALIŞILMIŞ

Adnan Oktar suç örgütünün genç kızları nasıl kandırdığı belgeselde anlatılmıştı. Özellikle alışveriş merkezlerine konumlanan avcılar, saat kaçta kim giriyor, kim çıkıyor, hangi tarzda kızlar hangi saatlerde bu AVM'leri tercih ediyor böyle bir sistem yaratmışlar. Kandırılan kız, önce egosu okşanarak gözü boyanıyor. Yakışıklı ve zengin bir profil, son model arabasına kızı almayı teklif ediyor. Kız biniyor, cinsel birliktelik yaşanmak için bir eve gidiliyor.