İkizlerine hamile olan Yasemin Şefkatli'den karnı burnunda poz geldi!

İkizlerine hamile olan Yasemin Şefkatli'den karnı burnunda poz geldi!
İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çifti aylar öncesinde ikiz bebek beklediğini açıklamıştı. 5 aylık hamile olan anne Yasemin Şefkatli'den karnı burnunda poz geldi.

Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses'in çocukları İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli 2021 yılında dünyaevine girmişti. Geçtiğimiz aylarda ikiz bebek beklediklerini duyuran çiftten sık sık paylaşımlar gelirken bu defa anne Şefkatli karnı burnunda pozunu paylaştı.

Screen Shot 2023-10-07 at 09.28.35

ÇİFTİN İKİ OĞLU OLACAK

Hamileliğin ilk aylarında çok zorlandığını söyleyen ve ikiz annesi olmaya hazırlanan Şefkatli, geçtiğimiz aylarda iki oğlu olacağını duyurmuştu.

JcLO0u9etEqi2PpwxRorzw

KARNI BURNUNDA POZ

Şimdilerde 5 aylık hamile olan Şefkatli, karnı burnunda yeni pozunu takipçileriyle paylaştı. Heyecanı günden güne artan ünlü ismin göbeğinin belirginleşmesi dikkatlerden kaçmadı.

TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRMÜŞTÜ

Öte yandan Yasemin Şefkatli, tüp bebek tedavisi gördüğü iddialarına açıklık getirmişti.
 Serum alırken çektiği bir fotoğrafı paylaşan ünlü isim, "Zorlu geçen bir maratonun sonuna gelmiş gibiyim, umarım toparlıyorumdur. Ama gerçekten serumlarla beslendiğim, yerlerde süründüğüm bir üç ay geçti. Her şeye bin şükür tabii. Bir de yanlış bilinen ve çok mesaj aldığım bir konuya da cevap vermiş olayım; tüp bebek tedavisi görmedim. Bize de sürpriz oldu, her ne kadar aklımızda olsa da. Bu tedaviyi olsaydım sizinle sürecimi paylaşırdım, merak etmeyin. Hepinizi çok öpüyorum" demişti.