Gonca Vuslateri hamile! Evlilik planı başladı, çocuğunun babası… 

Gonca Vuslateri hamile! Evlilik planı başladı, çocuğunun babası… 
Gonca Vuslateri'nden bebek sürprizi. Çocuk sahibi olmayı çok istediği bilinen ünlü oyuncunun hayali gerçekleşiyor. Hamile olan Vuslateri’nin evlilik planı yapmaya başladığı öğrenildi. Bebeğin babası ise… 

Yalan Dünya dizisi ile ünlenen ardından Düğün Salonu ve Her Şey Dahi gibi yapımlarda adından söz ettiren ünlü oyuncu Gonca Vuslateri'nin hamile olduğunu ortaya çıktı. Evlilik planı yapan ünlü oyuncu Vuslateri’nin bebeğinin babası ise merak konusu oldu. 

Her fırsatta "Çocuk sahibi olmak istiyorum. Hem de aşırı şekilde, inanılmaz derecede" diyen Gonca Vuslateri’nin hamile olduğunu duyan hayranları “Sonunda muradına erdi” yorumları yaptı. Şu günlerde Zaferin Rengi filminde Vera rolüne hayat veren Gonca Vuslateri çekimlere koştururken güzel haberi aldı.
Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Gonca Vuslateri‘nin hayatında güzel bir dönem başladı. Başarılı oyuncu 7 aydır beraberlik yaşadığı sevgilisiyle bebek haberi aldı.
2,5 aylık hamile olan ünlü oyuncunun sette rahat etmesi için her türlü konfor sağlanıyor. Henüz cinsiyeti belli olmayan bebeğin doğum tarihinin 19 Mayıs olması bekleniyor. Ünlü oyuncunun 2 ay içinde evleneceği, yaza da düğün yapmayı planladığı konuşuluyor. Gonca Vuslateri'nin sevgilisinin kim olduğu ise merak konusu…