Gelin adayı Hanife'nin duş öncesi paylaşımı kocasını deliye döndürdü!

Gelin adayı Hanife'nin duş öncesi paylaşımı kocasını deliye döndürdü!
Yaptığı her paylaşımla gündem olan gelin adayı Hanife bu kez duş öncesi fotoğraf paylaştı. Paylaşımı gören kocası ise resmen deliye döndü.

Türkiye onu katıldığı izdivaç programıyla tanıdı. Kendine eş aramak için televizyona çıkan gelin adayı Hanife, mutluluğu başka yerden buldu. Başını açmasıyla da eleştirilen Hanife'nin duş öncesi paylaşımı takipçilerini şoke etti. Durumu gören kocası Kemal Ayvaz resmen deliye döndü. 

BABASININ EVİNE DÖNMÜŞTÜ, KOCASIYLA BARIŞTI

Hanife Gürdal, bir dönem katıldığı evlilik programlarıyla adını geniş kitlelere duyurmuştu. Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, Kemal Ayvaz ile bir dargın bir barışık evliliğiyle son dönemde dikkat çekiyordu. Son olarak ayrılık kararı alan ve babasının evine dönen gelin adayı Hanife yine eşiyle barıştı. Birlikte sık sık pozlarını paylaşan çiftten Hanife duşa girmeden önce duştan paylaşım yaptı.

DUŞ PAYLAŞIMI KOCASINI KIZDIRDI

Kemal Ayvaz ise bu paylaşımları görünce sessiz kalmadı ve karısına mesaj yağdırdı. Hanife kocasının "Nedir oğlum bu, lan beni katil edeceksin" sözlerini ifşa ederek "Bir duş görüntüsü ile başıma gelenler" yazdı.

Screenshot_23-1