Esra Erol'da ibretlik olay! 17 yıllık kocası tarafından dolandırılan kadın dişsiz kaldı

Esra Erol'da ibretlik olay! 17 yıllık kocası tarafından dolandırılan kadın dişsiz kaldı
Esra Erol'da yaşanan olay izleyenleri hayrete düşürdü. 17 yıllık kocasının kendisini dolandırdığını söyleyen kadın, dişlerini yaptıramadı. Dişsiz kalan kadın Erol'a sığındı.

ATV ekranlarının sevilen programıi Esra Erol’un sunuculuğunu üstlendiği Esra Erol’da ibretlik bir olay yaşandı.  Leyla Yanar isimli kadın kocası tarafından dolandırıldığını söyledi. Diş tedavisi masrafından olan kadın dişsiz kaldı. 

70 YAŞINDA BİR KADINLA ALDATMIŞ

Yıllardır eşinin sorumsuz olduğunu ve ona ihanet ettiğini dile getiren Leyla Yanar, 'Artık canıma yetti. Dayanamıyorum artık' diyerek isyanını dile getirdi.

Leyla Yanar başından geçenleri, 'Eşim dişimi yaptırmak istediğini söyledi ve beni kandırdı. Dişçiye gittik ve dişlerimin hepsini söktürdük. Bir süre dişçiye para vermedi. Kavga ettik ve evi terk etti. O esnada eşimin beni 70 yaşında bir kadınla aldattığını öğrendim. Diş tedavimi parasını başka kadınlarla harcadı' diyerek anlattı.

ESRA EROL'A SIĞINDI

Eşinin daha önce kızı ve kendisine şiddet uyguladığı için cezaevine girdiğini de söyleyen Leyla Yanar ağlayarak Esra Erol'dan yardım istedi. Leyla Hanım'ın eşi Bayram Yanar ise canlı yayına bağlanarak tüm iddiaları yalandı.

Bayram Yanar, 'Öyle bir şey yok. Ben onun diş parasını yatırdım. İlk tasidini de ödedim 85 milyar. Geri kalınını da her hafta eline götürüp veriyorum' dedi. Leyla Yanar ise eşinin açıklamaların ardından canlı yayında adeta sinir krizi geçirdi.