Engin Polat'ın iş yerine silahlı saldırı yapılmıştı! Görüntüler ortaya çıktı

Engin Polat'ın iş yerine silahlı saldırı yapılmıştı! Görüntüler ortaya çıktı
Önce Dilan Polat'ın daha sonra da eşi Engin Polat'ın iş yerine silahlı saldırı olmuştu. Engin Polat'ın iş yerine saldırı görüntüleri ortaya çıktı.

Haftalardır kara para aklama iddialarıyla gündemden düşmeyen Dilan Polat ile Engin Polat'ın iş yerlerine silahlı saldırı olmuştu. Engin Polat'ın Ataşehir'deki kuaför salonuna kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ateş açılmıştı. Olay anının kamera görüntüleri ortaya çıktı. İşte o görüntüler...

2 KİŞİ OLDUKLARI GÖRÜLÜYOR

İddiaya göre, henüz kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce saat 18.30 sıralarında Engin Polat’a ait kuaföre silahlı saldırıda bulunuldu. Kuaförün camlarına çok sayıda kurşun isabet etti. Saldırıda can kaybı ve yaralanma meydana gelmezken işletmede maddi hasar oluştu. Saldırıyı gerçekleştiren kişilerin 2 kişi olduğu ve motosikletle gelerek işletmeye ateş açtığı iddia edildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

1 GÜN ÖNCE DE DİLAN POLAT'IN İŞ YERİNE SALDIRMIŞLARDI

Engin Polat’a ait kuaföre saldırıdan bir gün önce yine eşi Dilan Polat’ ait güzellik merkezine silahlı saldırı olmuş ve işletmede maddi hasar meydana gelmişti.