Dilan Polat, uyuşturucu itirafıyla gözaltına alınan kardeşi Sıla Doğu'nun namaz kılarken fotoğrafını paylaştı

Dilan Polat, uyuşturucu itirafıyla gözaltına alınan kardeşi Sıla Doğu'nun namaz kılarken fotoğrafını paylaştı
Geçtiğimiz günlerde uyuşturucu kullandığını itiraf eden Sıla Doğu, sözlerinden sonra gözaltına alınmıştı. Fenomen Dilan Polat kardeşinin namaz kıldığı anların fotoğrafını paylaştı.

Dolandırıcılık suçlamasıyla gündemden düşmeyen Dilan Polat, kardeşinin gözaltına alınması ile sarsılmıştı. Kardeşi Sıla Doğu, canlı yayında uyuşturucu madde kullandığını itiraf etmişti. Gözaltına alınan Doğu'nun evinden pek çok uyuşturucu madde çıktı. Son olarak Dilan Polat, gözaltı süresi biten kardeşinin namaz kılarken fotoğrafını paylaştı. 

DİLAN POLAT KARDEŞİNİN NAMAZ KILARKEN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Serbest bırakılan Sıla Doğu, soluğu ablasının yanında almıştı. Paylaşımlarının ardı arkası kesilmeyen Dilan Polat, bu kez kardeşini namaz kılarken paylaştı. 

SILA DOĞU'YA NE OLMUŞTU?
Dilan Polat’ın kız kardeşi Sıla Doğu’nun sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayın gündeme bomba gibi düşmüştü. Sosyal medya fenomeni Doğu’nun, canlı yayında uyuşturucu madde kullandığını itiraf ederek küfür ve hakaretler savurduğu video sosyal medyada paylaşıldı. Instagram’dan açıklama yapan Doğu, söz konusu videonun daha önceden çekilmiş olduğunu söyledi. Yaşananların ardından, Sıla Doğu, kokain kullandığını söylediği video sebebiyle gözaltına alınmıştı.

İşte Dilan Polat'ın o paylaşımı:

Ekran Resmi 2023-10-02 13.35.44