Dilan Polat soruşturmasında bomba detay! Meğer o fenomen de incelemeye alınmış

Dilan Polat soruşturmasında bomba detay! Meğer o fenomen de incelemeye alınmış
Dilan Polat ile Engin Polat hakkında çeşitli suçlamalarla soruşturma başlatılırken, mallarına el konuldu. Meğer Polat'ın eskiden yakın dostu olan Nez Demir de incelemeye alınmış.

Haftalardır gündemden düşmeyen Dilan Polat ile Engin Polat hakkında kara para suçlamasının ardından bir de örgütlü suç kapsamında soruşturma başlatılmıştı. Polat çiftinin mallarına el konuldu. Soruşturmada bir bomba detay daha ortaya çıktı. Meğer eski ortağı fenomen Nez Demir de incelemeye alınmış.

MALLARINA EL KONULDU

 Sabah'tan Mustafa Sait Özkan, MASAK'ın savcılığa sunduğu raporda "100 milyonlarca liralık şaibeli işleme dikkat çektiğini" belirtmişti. Tüm bu gelişmelerin ardından Cumhuriyet'ten Can Uğur, Dilan Polat, Engin Polat, birinci derece ve ikinci derece yakınlarının mal varlığı hakkında dondurma kararı çıktığını duyurmuştu. Aynı zamanda çifte yurt dışına çıkış yasağı da konmuş ve alınan kararlar resmen gündemi sarsmıştı.

NEZ DEMİR'İN ŞİRKETİ DE İNCELEMEDE

Halk TV'nin haberine göre, Dilan Polat soruşturması kapsamında Sosyal Medya Fenomeni Nez Demir'in şirketinin de incelendiği ortaya çıktı. Dilan Polat'ın eski dostu ve ortağı Nez Demir'in de güzellik merkezi bulunuyor. Haberlerin basına yansımasının ardından konuyla ilgili açıklama yapan Nez Demir'in sözleri de dikkat çekti. 

Screenshot_26-3

NEZ DEMİR'DEN AÇIKLAMA

Nez Demir: 'Bu tür vergi incelemeleri yaparken, çapraz incelemeler de yapılır. Daha önce ortağım olduğu için, 2-3 yıl önce yollarımızı ayırsak da bu tip haklarında çıkan iddialardan dolayı bir inceleme sürecine girdikleri için, tabii ki beni de incelemeye almaları kadar doğal bir şey yok. O şirketin ortağıydım bir ara. O yüzden çapraz inceleme yapmaları kadar normal bir şey yok.'