Dilan Polat ağlayarak sahte demişti! Meğer gerçek altınmış! Fincanın fiyatını duyanlar küçük dilini yutuyor

Dilan Polat ağlayarak sahte demişti! Meğer gerçek altınmış! Fincanın fiyatını duyanlar küçük dilini yutuyor
Kara para aklama iddialarının ardından tüm mal varlığına el konulan ve hakkında soruşturma başlatılan Dilan Polat, katıldığı bir programda tam altının olduğu bir fincanla altın tozlu kahve içmişti. Daha sonra gelen tepkiler üzerine sosyal medyadan yayın yapan Dilan Polat, gözyaşları içinde altının sahte olduğunu dile getirmişti. Polat'ın kahve içtiği altınlı fincanın gerçek olduğu ortaya çıktı. Fincanın fiyatı ise dudak uçuklattı.

Eşi Engin Polat ile kara para aklama iddiaları sonrası gündeme gelen ve hakkında soruşturma başlatılan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, 'altın fincanıyla' yeniden gündeme geldi.

TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programında tam altının olduğu bir fincanla altın tozlu bir kahve içen Dilan Polat'a o görüntüler sonrası büyük tepki gelmişti.

Gelen tepkiler üzerine sosyal medyada yayın yapan Polat, gözyaşları içinde fincandaki altının sahte olduğunu savunmuştu.

GERÇEK ALTIN ÇIKTI

Yapılan araştırmalar sonrasında Dilan Polat'ın kahve içtiği ve sahte dediği fincandaki altının gerçek olduğu ortaya çıktı.

FİNCANIN FİYATI 46 BİN TL!

Markanın sayfasında fincanın 46 bin TL'ye satıldığı öğrenildi.