Danslarıyla olay olan ünlü şarkıcının internetten eş aradığı ortaya çıktı! İsmi bile gizlememiş

Danslarıyla olay olan ünlü şarkıcının internetten eş aradığı ortaya çıktı! İsmi bile gizlememiş
Sahnede yaptığı danslarla sık sık gündem olan Kalben, bu kez çöpçatanlık sitesinde eş aradığı haberleriyle gündem oldu. Üstelik Kalben'in adını da gizlemediği ortaya çıktı.

2016 yılında evlenip evlilikten yüzü gülmeyen şarkıcı Kalben 2 yıl sonra boşanmıştı. Yeni bir aşk arayan Kalben'in çöpçatanlık sitesinden eşl aradığı ortaya çıktı. Kalben'in uygulamada ünlü olmasına rağmen kimliğini gizlememesi de dikkat çekti. RESİMLERİNİ PAYLAŞTI
Kalben, 2016 yılında evlendiği Berkant Ali İncesaraç ile 2018'de yollarını ayırmıştı. Uzun süredir kalbinde biri olmayan şarkıcının bir çöpçatanlık sitesine üye olduğu ortaya çıktı.

FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI

Sabah'ın haberine göre; dünya çapında milyonlarca insanın kullandığı bu uygulamada yer alan Kalben, kendi resimlerini de paylaştı. Böylece uygulamada mavi rozet de aldı.

KADINLARIN GÜVENLİĞİ İÇİN
Uygulamaya yüklenen fotoğraflar ile program açıldığında kamerada görünen yüzler eşleşince kullanıcılar onaylanmış oluyor.

Kalben de bu uygulamadan geçti. Ünlü olmasına rağmen kimliğini gizlemek istemeyen şarkıcıya, karşı cinsten mesaj gelmiyor. Bu uygulamada ilk mesajı sadece kadınlar atabiliyor ve böylece kadınların güvenliği de sağlanmış oluyor.

Ekran görüntüsü 2023-10-03 132656