Canlı yayında Adnan Oktar hakkında akılalmaz sözler: Korkudan uyuyamazdı, kediciklere ayakkabılarını ısıttırıyordu

Canlı yayında Adnan Oktar hakkında akılalmaz sözler: Korkudan uyuyamazdı, kediciklere ayakkabılarını ısıttırıyordu
Canlı yayında Adnan Oktar hakkında söylenen sözler ağızları açık bıraktı. Oktar'ın geceleri uyuyamadığı, başında kadın yöneticilerden birini beklettiğinin söylenmesi şaşkınlık yaratırken, ayakkabılarını ısıttırıp giymesi, kediciklere sıcak çay fırlatması iste tüyler ürpertti.

Son olarak 140 Journos belgeseli ile yeniden gündem olan Adnan Oktar hakkında Sözcü TV'de  akılalmaz sözler söylendi. Mali Şube Müdürü Furkan Sezer, Oktar'ın geceleri neden uyuyamadığını anlattı. 

KORKUDAN GECELERİ UYUYAMIYORMUŞ

Adnan Oktar'ın bir günü ve 'kedicik' olarak bilinen kadınlara ettikleri işkenceler tüyleri diken diken etti. Oktar'ın sabahları uyanmadığını söyleyen Sezer'in anlattığına göre Oktar, geceleri uyuyamıyordu. Hava aydınlandıktan sonra ise yanındaki kadın yöneticilerden güvendiği biri başında nöbet tutuyor, Oktar ancak bu şekilde uykuya dalıyordu. Sezer, Oktar'In uyuyamamasının nedenini "Ölümden korkuyor, krizden korkuyor. Gece uyku uyumuyor" şeklinde açıkladı ve şöyle devam etti:

"AVM'DE GÖVDE GÖSTERİSİ"
"Uyandıktan sonra gazetesini okuyor. Herkes Adnan Oktar uyandıktan sonra ona hizmet etmekle mükellef. Arada bir AVM'ye gidip gövde gösterisi yapıyor, yanındaki korumalarıyla alışveriş yapıyor. Akşam da a9 yayınları başlıyor. Herkes 'hazır ol'da bekliyor.

AYAKKABILARI FÖN MAKİNESİYLE ISITILIYORMUŞ

Saatini ve ayakkabısını giymeden önce fön makinesiyle kurutuyorlar. Allah ile aldattığınız insanlara her şeyi yaptırabilirsiniz. Hatta fön makinesiyle ısıtılan ayakkabıyı giydirmek diğerlerinin yanında hafif kalır. Kendini öldüren, intihar bombacısı olan, Allah ile aldatılmış insanlar dolu bu dünyada.

Onun kendi bir dini var. Onun yaşadıkları, söyledikleriyle İslam'ın bir alakası yok ki. O İslam'ı ve kendi uydurma hadislerini kendine paravan olarak kullanıyor. İçeride kendi mehdiliğini ilan etmiş, İslam ile uzaktan yakından alakası olmayan bir kurallar bütünü içinde yaşayan bir grup var. Onlarınki İslam değil; başka bir din. O dinin sözde, sahte peygamberi de Adnan Oktar. Kesinlikle bir tarikat değil, silahlı bir suç örgütü.

"KIZGIN ÇAY DÖKÜYOR"

Uyuşturucu yok. Psikotik ilaçlar kullanıyorlar. Orada zaten ağır bir psikolojik işkence altındasınız ama normal gözükmek zorundasınız. O ayakkabıyı ısıtıp Adnan Oktar'ın ayağına giydirmezseniz dayak yersiniz orada. Acımasızca dövüyor. Kızgın çay döküyor."