Bircan Bali Master Haber TV’de magazin bombasını patlattı: Yılmaz Erdoğan, 2 yıldır Cansu Taşkın’la beraber

Master Kulis, Master Haber TV YouTube kanalında gündemi sarsacak konularıyla izleyici karşısında… Bircan Bali, yılın ilk magazin bombasını Master Haber TV’de patlattı. Bali, Yılmaz Erdoğan’ın Cansu Taşkın’la birlikte olduğunu söyledi.

Master Kulis, Master Haber TV’de yeni bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Bircan Bali ve Op. Dr. Bilgehan Aydın, yine gündeme düşecek açıklamalarda bulundu.

Duş almayan kocaya 500 bin TL tazminatın da konuşulduğu programda Bircan Bali, “Bir ilişkim bitecekse ya bana özensiz ya da kendine özensiz olduğu için biter. Sen kendine özen göstermezsen nasıl ilerleyeceğiz?” dedi.

BİLGEHAN AYDIN’DAN DUŞ ALMA TEKNİKLERİ

Op. Dr. Bilgehan Aydın, duş almak taktiklerini de verdi. Duşa önce buz gibi suyla başladığını belirten Op. Dr. Aydın, “Sonra sıcak açıyorum, bir daha buz gibi açıyorum. Kendimi şokluyorum” dedi.

Op. Dr. Bilgehan Aydın, ayrıca Iğdır tuzuyla yıkandığını da söyledi.

MEHMET ALİ ERBİL SEVGİLİSİNİ AİLESİYLE TANIŞTIRDI

Bilgehan Aydın, ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil’in sevgilisini ailesiyle tanıştırmasıyla ilgili, “Ağır bir hastalıktan çıkmış, travma geçirmiş. Geçmişi başarılarla dolu bir insan eğer yalnızlık çekiyorsa bir kişiye sarılır. Bunu sevgi olarak nitelendirmek haddi aşmak lazım” ifadelerini kullandı.

BALİ’DEN YILIN MAGAZİN BOMBASI: YILMAZ ERDOĞAN, 2 YILDIR CANSU TAŞKIN’LA BERABER

Bircan Bali, ilk kez Master Haber TV’de açıkladı… Bircan Bali, İnci Taneleri dizisiyle gündemden düşmeyen Yılmaz Erdoğan’ın eski manken Cansu Taşkın’la iki yıldır birlikte olduğunu söyledi. Bali, ikilinin ilişkilerini gizlediğini söyledi.

Master Kulis, her Pazartesi ve Cuma günü saat 10.00’da Master Haber TV Youtube kanalında…

Kaynak:Master Haber