Bir psikoloğun aldatma sözleri gündem oldu: Erkekler beceriksiz olduğu için yakalanıyor kadınlar kurnaz olduğu için yakalanmıyor

Sosyal medyada hızla yayılan aldatma videosu viral oldu. Erkeklere aldatma konusunda çok yüklenildiğini dile getiren bir psikoloğun, "Erkekler beceriksiz olduğu için yakalanıyor, kadınlar kurnaz olduğu için yakalanmıyor" sözleri tartışma yarattı.

Aldatma ile ilgili bir video sosyal medyada hızlıca yayıldı. Kadınların erkeklere kıyaslandığında daha fazla aldattıklarını belirten bir kadın psikolog, "Kadınlar bilinenin çok daha üstünde aldatıyorlar fakat yakalanmıyorlar” dedi.

"ERKEKLER BECERİKSİZ OLDUĞU İÇİN YAKALANIYOR, KADINLAR KURNAZ OLDUĞU İÇİN YAKALANMIYOR"

Söz konusu videoda yer alan psikolog ilerleyen dakikalarda, “Günlük hayatımda yaptığım seanslarda bana itiraflarda bulunan hanımefendilerde evli olanlar da bekar olanlar da. İnsanların Türkiye'de ve dünyada zannettiğinin çok üzerinde hanımefendilerde aldatma oranı aslında çok yüksek. Erkekler beceriksiz olduğu için yakalanıyor, kadınlar kurnaz olduğu için yakalanmıyor. Böyle bir fark var" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Master Haber