Bir bomba daha! Metin Akpınar'ın kızı olduğu ortaya çıkmıştı! Bir kızı daha mı var?

Bir bomba daha! Metin Akpınar'ın kızı olduğu ortaya çıkmıştı! Bir kızı daha mı var?
Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden bir kızı olduğu ortaya çıkmıştı. Duygu Nebioğlu'nun, Akpınar'ın kızı olduğu DNA raporu ile kanıtlandı. Ancak bir iddia daha ortaya atıldı. Akpınar'ın bir kızı daha varmış. İşte detaylar...

35 yıl sonra ortaya çıkan sır herkesi şoke etmişti. Usta sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden bir kızı olduğu ortaya çıktı. Duygu Nebioğlu, Metin Akpınar hakkında babalık davası açtı. DNA testlerini de dikkate alan mahkeme Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’ın kızı olduğunu karara bağladı. Ancak bugün bir iddia daha ortaya atıldı.  Metin Akpınar'ın bir kızı daha mı var?

BİR DEĞİL İKİ KIZI MI VAR?

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden bir kızı olduğu 35 yıl sonra ortaya çıkmıştı. Ancak yeni bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Meğerse usta oyuncunun bir değil iki kızı varmış. İkiz olan kardeşler bir süredir mahkeme kararını bekliyor.

BİR DNA TESTİ DAHA

Habertürk'ün haberine göre; DNA testinin sonunda, Duygu Nebioğlu'nun Metin Akpınar'ın biyolojik kızı olduğu saptandı. Sevgi Nebioğlu da DNA testi yaptırdı ama bununla ilgili mahkeme kararı henüz çıkmadı.

Screenshot_13-3