Benekli Ayhan kimdir, nerede kaç yaşında? Benekli Ayhan neden dayak yedi?

Benekli Ayhan kimdir, nerede kaç yaşında? Benekli Ayhan neden dayak yedi?
Sosyal medya fenomeni olan Benekli Ayhan'ın dayak yemesi ve ardından çıkan videolar gündeme bomba gibi düştü. İki kişi tarafından tekme tokat dayak yiyen Benekli Ayhan lakaplı Ayhan koç dayaj yedikten sonra ortadan kayboldu. Herkes Benekli Ayhan nerede? sorusunun yanıtını ararken cevap avukatından geldi. Benekli Ayhan kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Sosyal medya fenomeni Benekli Ayhan bayılana kadar dayak yemesiyle gündeme geldi. Benekli Ayhan lakaplı Ayhan Koç, iki kişi tarafından tekme tokat dayak yedikten sonra ortadan kayboldu. Avukatı bile ortadan kaybolmasının ardından kayıp ihbari olarak bildirildiğini ve her yerde Benekli Ayhan'ı aradıklarını açıklamasını yaptı. 

Benekli Ayhan neden dayak yedi, Benekli Ayhan kimdir? Benekli Ayhan nereli ve kaç yaşında? Benekli Ayhan nerede? 

Gündeme bomba gibi düşen Benekli Ayhan'ın dayak yemesi ve videonun sosyal medyaya düşmesi sonucu Herkes Benekli Ayhan'ı merak ediyor. 

Dün gece İstanbul Caddesi üzerinden bulunan bir eğlence mekanını çıkışında henüz bilinmeyen bir nedenle Benekli Ayhan ve iki kişi birbirine girdi. Tartışma giderek alevlendi ve Benekli Ayhan tekme tokat iki kişi tarafından bayılana kadar darp edildi. O anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. 

Görüntülerde Ayhan Koç aldığı darbeler sonucu baygınlık geçirdi. İki kadının ise kavgayı ayırmaya çalışması dikkatlerden kaçmadı. 

BENEKLİ AYHAN'IN DAYAK YEME GÖRÜNTÜLERİ

[video id="56" color="bg-danger"][/video]

BENEKLİ AYHAN NEREDE?

Sosyal Medya fenomeni olan Benekl Ayhan'ın dayak sonrası ortadan kaybolduğu ve kimsenin de kendisine ulaşamadığı avukatı tarafından açıklanmıştı. Herkes Benekli Ayhan'ın yerini merak ederken, nerede olduğuna dair açıklama yine avukatından geldi. 

Avukatından yapılan açıklama şu şekilde; 

"Benekli Ayhan Koç Ankara'da, durumu iyi arayan soran herkese çok teşekkür ediyor. Teyitsiz, doğrulanmayan bilgi paylaşılmamasını rica ediyor. Ben de herkese teşekkür ederim. Çok seveni var çok kişi aradı, ilgilendiler sağolsunlar.

Bu devletin kolluk kuvveti polisi, jandarması, adli yargı sistemi var. Kimse kendini kolluk veya yargı mercileri yerine koyup ucuz kahramanlıklar yapamaz. Hayatı sinema dizi oyuncusu gibi yaşadığını sanan şahıslar için yargımız gerekeni yapacaktır. Konuyu Türk Adaletine bırakalım."

BENEKLİ AYHAN NEDEN DAYAK YEDİ? BENEKLİ AYHAN KAVGA SEBEBİ NE?

Benekli Ayhan lakaplı Ayhan Koç'un iki kadına uyuşturucu satmaya çalıştığı iddia edildi. Kavganın da bu sebepten dolayıçıktığı sosyal medyada dolanan ancak gerçekliği kanıtlanmamış iddialar mevcut. 

PEKİ, KİM BU BENEKLİ AYHAN?

Ayhan Koç, "Benekli Ayhan" olarak biliniyor. Ankara'daki köklü futbol kulüplerinden biri olan Ankaragücü'nün tutkulu bir taraftarı olan Ayhan Koç, Sivaslı bir ailede doğmuş olup, şu an Ankara'da yaşamını sürdürmektedir. 1980 doğumlu ve 41 yaşındadır. Ayrıca üç çocuk babasıdır.