AVM'de hırsızlık yaparken yakalanan çocuğun 6 suç kaydı çıktı

AVM'de hırsızlık yaparken yakalanan çocuğun 6 suç kaydı çıktı
BAKIRKÖY'de alışveriş merkezi içinde alışveriş yapan kişiye ait içinde 6 bin 100 dolar ile 10 bin lira para olan çantayı çalan 3 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin hırsızlık yaptıkları anları güvenlik kameraları kaydetti.

Çocuk Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan iki küçük yaştaki hırsız, yaşları gereği cezaevine gönderildi. Serbest bırakılan 10 yaşındaki A.H.T'nin ise daha önce işlediği 6 suç kaydedildi.

KÜÇÜK YAŞTAKİ HIRSIZLAR GÜVENLİK KAMERALARI TARAFINDAN KAYDEDİLDİ

Bakırköy’de 30 Nisan 2024 tarihinde R.R.M. adlı bir kişi, alışveriş merkezinde dolaşırken çantasının soyulduğunu bildirerek polise başvurdu. Polisin incelemesi sonucu, hırsızlıkların güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği belirlendi. Görüntülerde, şüphelilerin dükkan içinde alışveriş yapan insanlar gibi davranarak çantayı alıp hızla uzaklaştıkları görüldü.

6 KEZ SUÇLU YAKALANDI

Hırsızlık Büro Amirliği, olayla ilgili soruşturma başlattı ve şüphelilerin kimliklerini tespit etti. N.T.(15), A.B.(15) ve onlara gözcülük yaptığı belirlenen A.H.T.(10) gözaltına alındı. Şüphelilerin işlemleri Çocuk Şube Müdürlüğünde yapıldı. N.T.’nin daha önceden 96, A.B.'nin ise 74 suç kaydı olduğu tespit edildi. 10 yaşındaki A.H.T.'nin ise daha önce 6 benzer suçtan kaydı bulunduğu ortaya çıktı.

Şüpheliler adliyeye sevk edildi. N.T. ve A.B. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, A.H.T. serbest bırakıldı.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.