Maltepe'de zincirleme kaza

Maltepe'de zincirleme kaza
Maltepe Dragos Sahilyolu'nda, bir kamyonetin de dahil olduğu dört aracın karıştığı bir zincirleme trafik kazası yaşandı.

Maltepe Dragos Sahilyolu'nda, bir kamyonetin de dahil olduğu dört aracın karıştığı bir zincirleme trafik kazası yaşandı. Kazada bir sürücü yaralanırken, Kadıköy istikametinde trafik yoğunluğu oluştu. Olay yerinden araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Kaza, saat 08.30 sularında Dragos Sahilyolu'nun Kadıköy istikametinde gerçekleşti. İddiaya göre, 34 SE 5227 plakalı kamyonet, Hakan Şahbaz'ın kullandığı 34 HCC 966 plakalı cipe çarptı. Bu çarpışma sonucunda, aynı istikamette seyreden diğer iki araçta da maddi hasar meydana geldi. Kaza sonucunda bir kişi yaralandı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi ve yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde başka bir kazanın yaşanmaması için polis ekipleri önlem aldı. Kamyonetin cipin üstünde asılı kalması nedeniyle sahilyolu bir süre trafiğe kapatıldı. Kamyonet cipten çıkarılırken, Kadıköy istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.