TTK kura listesi! TTK kura listesi 2 bin işçi alımı kura sonuçları sorgulama! İşte TTK kura sonuçları ve isim listesi

TTK kura listesi! TTK kura listesi 2 bin işçi alımı kura sonuçları sorgulama! İşte TTK kura sonuçları ve isim listesi
Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alımı kura süreciyle ilgili ayrıntılarını geçtiğimiz haftalarda paylaşmıştı. Başvuru yapan binlerce aday "TTK kura listesi, TTK kura listesi 2 bin işçi alımı kura sonuçları sorgulama, TTKcve isim listesi" ekranlarını araştırmaya başladı. İşte merak edilen TTK kura sonuçları ve isim listesi ve TTK kura listesi 2 bin işçi alımı kura sonuçları sorgulama...

Binlerce işçi tarafından merak edilen Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alımı detayları paylaşılmıştı. TTK işçi alımı kura çekim töreni, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın resmi Youtube hesabı üzerinden canlı olarak paylaşıldı.  Ve merak edilen liste açıklandı. İşte TTK işçi alımı kura sonuçları...

TTK işçi alımı kura çekim töreni, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın resmi Youtube hesabı üzerinden canlı olarak paylaşıldı. Elektronik kura çekimi sonucunda işe girmeye hak kazanan ASIL ve YEDEK adayların isim listesi http://www.taskomuru.gov.tr/ adresinden ilan edildi.

TTK ZONGULDAK KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI

Kura çekiminin ardından sonuçlar elektronik ortamda ilan edildi.

ASIL aday listesi için TIKLAYINIZ.

YEDEK aday listesi için (1501’den itibaren) TIKLAYINIZ.

BARTIN VE KARABÜK TTK İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Bartın 400 işçi alımı için 20 Ekim 2023 tarihinde saat 14.00’te kamuoyuna ve basına açık olarak Bartın Ömer Tepesi Kapalı Spor salonunda Bartın 3. Noteri tarafından yapılacak olan kura çekimine katılacak.

Karabük 100 işçi alımı için 20 Ekim 2023 tarihinde saat 16.00’da kamuoyuna ve basına açık olarak Karabük Yenişehir Merkez Spor salonunda Karabük 4. Noteri tarafından yapılacak olan kura çekimine katılacak.

YEDEK LİSTENİN İLK SIRASINDAN BAŞLANACAK!

Kura çekimleri asıl ve yedek adaylar olarak tamamlanacak. Asıl listede adı çıkan ancak şartları sağlamadığı tespit edilen adayların yerine yedek listenin ilk sırasından adaylar çağrılacak.

Kuradan çıkmış olmak tek başına işe girmeye hak kazandırmaz. Elektronik kura çekimi sonucunda ASIL olarak belirlenen adaylar; Kurumumuzca sevk edilecekleri tam teşekküllü hastaneler tarafından, 20.06.2012 tarih ve 6331 sayılı “İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu” kurallarına uygun olarak hazırlanan TTK Beden Gücü Yönergesinin hükümlerine göre yapılacak olan sağlık muayeneleri sonucunda “Yeraltında pano-ayak üretim işçiliği sanatında çalışır” kararlı sağlık raporlarını almaları ve İl Emniyet Müdürlüklerince yapılan Arşiv Araştırması sonucuna göre işe girmeye engel bir suçları olmaması halinde işe başlatılacaklardır.

İlk İşe Giriş Sağlık Raporlarını alamayan, İl Emniyet Müdürlüklerince yapılacak olan Arşiv Araştırmasına göre işe girmeye engel bir suçu olanlar ile 8 ay içinde işten ayrılanların yerine YEDEK listesinin ilk sırasındaki kişiden başlamak üzere sırasıyla yedek aday çağrılıp hastaneye sevk edileceklerdir.