TOKİ duyurdu! Uygun fiyata en değerli yerlerden arsa satılacak, yetişen alacak! Faiz yok, yüzde 38 peşin 48 ay vade…

TOKİ duyurdu! Uygun fiyata en değerli yerlerden arsa satılacak, yetişen alacak! Faiz yok, yüzde 38 peşin 48 ay vade…
TOKİ uygun fiyattan 150 arsa için satış ilanı verdi. Ankara’nın Ayaş, Bala, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Keçiören, Mamak, Pursaklar, Sincan ve Yenimahalle ilçelerinde yer alan arsalar açık artırma usulü ile satılacak. Arsalar hem de yüzde 38 peşin, faizsiz 48 ay vadeyle… İşti ihale tarihi ve şartlar…

Enflasyonla birlikte taşınmaz sahibi olmak artık çok daha önem arz ediyor. Sürekli değer kazanan taşınmazların başında arsa geliyor. Vatandaşlar uygun fiyata kelepir arsa nereden alınır? Arsa kazandırır mı? 2023 yılında arsa fiyatları ne olur? Yatarım için imarsız arsa alınır mı? Sorularının yanıtını araştırıyor.

TOKİ verdiği ilanda Ankara’da 150 arsayı satışa çıkaracağını duyurdu. Yatarım için arsa almayı düşünenler TOKİ’nin ilanının ardından arsa fiyatları ve şartları araştırmaya başladı.

İlan.gov.tr’de yer alan duyuruya göre Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  Ankara'da 150 adet arsayı satışa sundu. Ankara'nın Ayaş, Bala, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Keçiören, Mamak, Pursaklar, Sincan ve Yenimahalle ilçelerinde bulunan arsalar açık artırma ile satılacak.

TOKİ ARSA ALMA ŞARTLARI NE? 

TOKİ’nin son duyurusunda arsa almak isteyen vatandaşlar internet üzerinden başvuruda bulunacak. Arsaların satışı açık artırma usulü ile yapılacak.

TOKİ ARSA SATIŞI NE ZAMAN?

Ankara’da yer alan arsaların satışı Açık artırma, 2 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.