TAB Gıda kaç lot verdi, TAB Gıda ne zaman halka arz edecek?

TAB Gıda kaç lot verdi, TAB Gıda ne zaman halka arz edecek?
Son zamanlarda halk arz eden şirket sayısı giderek artmakta. Bunlardan biri de TAB Gıda oldu. Son zamanlarda TAB Gıda halka arz sonuçları, TAB Gıda kaç lot verdi? gibi bir çok kez arama yapılmakta. İşte tüm merak edilenler.

TAB Gıda halka arz sonuçları kesintisiz araması sürerken TAB Gıda Halka Arz sonuçları da açıklandı. Birçok kişi internette konuya ilişkin araştırma yapıyor. TABGD bist kodu ile halka arz edilen TAB Gıda için KAP'a yapılan açıklamaya sizin için detaylandırmış olduğumuz bu haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte TAB Gıda halka arz sonuçları...

TAB GIDA HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI

TAB Gıda Halka arz sonuçları için KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

"TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin (“Şirket”) paylarının halka arzına ilişkin talep toplama işlemleri, 18- 19-20 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleşmiştir. Şirket’in 1 TL nominal payları 130,00 TL fiyattan halka arz edilmiş olup, 52.500.000 TL nominal değerli payların satışı sonucunda halka arz büyüklüğü 6.825.000.000 TL olarak gerçekleşmiştir.

TAB GIDA KAÇ LOT VERDİ?

Tab Gıda arzına 5.185.061 yatırımcı katıldı ve 4.949.462 yatırımcıya pay dağıtımı oldu. Yatırımcı başına 8-9 adet pay dağıtımı yapılmış oluyor.