Merakla beklenen Tarım Kredi Kooperatifi indirimi başladı! Tarım Kredi Marketlerde hangi ürünlerde indirim olacak?

Merakla beklenen Tarım Kredi Kooperatifi indirimi başladı! Tarım Kredi Marketlerde hangi ürünlerde indirim olacak?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketlere indirim çağrısının ardından Tarım Kredi Marketlerde yüzde 50 indirim olacağı duyurulmuştu. Merakla beklenen indirimin bugün başladığı duyurulurken vatandaşlar arama motorlarında hangi ürünlerin indirimli olacağını araştırmaya başladı. Peki indirim hangi ürünlerde geçerli olacak? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan zincir marketlere indirim yapmaları konusunda çağrda bulunmuştu. Söz konusu çağrının ardından Tarım Kredi Marketler indirim kararı aldığını duyurmuştu. Markette yüzde 50 indirimin gıdadan temizlik malzemelerine kadar çok sayıda ürüne yansıyacağı ifade edildi. İşte kalem kalem indirime giren ürünler... 

640xauto (1)-7

TARIM KREDİ MARKETLERDE İNDİRİM KAMPANYASI BAŞLADI MI?

Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerinden (Tarım Kredi) yapılan açıklamaya göre, Tarım Kredi Kooperatif Market, Türkiye'nin 81 ilinde 3 bini aşkın satış noktasıyla ürünlerini tüketicilerle buluşturuyor. Tarım Kredi Kooperatif Marketlerde mevcut indirim kampanyalarına ilave olarak 16 Ekim'de başladı. 

TARIM KREDİ MARKETLERDE HANGİ ÜRÜNLER İNDİRİMLİ? 

 Kampanya kapsamında, süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, çay, un gibi temel ihtiyaç ürünleri ile deterjan, sabun, kağıt peçete ve kağıt havlu gibi temizlik ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim yapılacak.

640xauto-13

Ayrıca, cumartesi, pazar ve pazartesi günleri, çiftçilerden doğrudan tedarik edilerek satışı yapılan patates, soğan, elma, portakal, domates ve salatalık gibi meyve ve sebze ürünlerinde de "manavda taptaze indirim" kampanyası devam edecek.