Milyonlar merak ediyordu! Bakan Işıkhan Memur ve emekli zammıyla ilgili net oranı duyurdu! Zam oranları ne kadar olacak?

Milyonlar merak ediyordu! Bakan Işıkhan Memur ve emekli zammıyla ilgili net oranı duyurdu! Zam oranları ne kadar olacak?
Milyonlarca vatandaşın yakından araştırdığı emekli ve memur zammıyla ilgili net oranı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan duyurdu. Vatandaşlar arama motorlarında "Memur ve emekli zammı oranları ne kadar olacak?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Özellikle emekli ve memur merakla beklediği zam oranı ne kadar oldu? İşte detaylar..

Milyonlarca memur ve emekli vatandaşın yakından takip ettiği bir konu olan memur ve emekli maaşlarıyla ilgili detaylar ve zam oranları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan emekli ve memur merakla beklediği zam oranını duyurdu. Peki milyonların merak ettiği zam oranı ne kadar olacak? İşte ayrıntılar...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı TRT Haber'de asgari ücret görüşmelerine değinerek memur ve emekli zammıyla ilgili net oranı duyurdu. Işıkhan, "Aralık ayı başlarında işçi işveren konfederasyonlarıyla bir araya geleceğiz. 6 ayı kapsayacak istişarelere başlayacağız. Hedefimiz şu çalışanlarımızı enflasyonu ezdirmeme ilkesi" dedi. 

İŞTE EMEKLİ VE MEMURLARA VERİLECEK ZAM ORANLARI 

Ve milyonlarca memur ve emeklinin beklediği ocak zammı..

Bakan Işıkhan, "SSK, Bağ-Kur yüzde 38'e yakın, kamu görevlileri ve emeklilerimiz yüzde 50’ye yakın bir artış olacağını öngörebiliyoruz" açıklamasını yaptı.

Işıkhan, ev hanımlarına emeklilik düzenlemesinde de çalışmaların başladığını belirtti. 5 yıllık dönem içerisinde çalışmanın tamamlanacağını vurguladı.