"MHP'nin vaadi" demişti! Bahçeli'den emekli maaş artışına ilişkin soruya yanıt

"MHP'nin vaadi" demişti! Bahçeli'den emekli maaş artışına ilişkin soruya yanıt
TBMM'de yeni yasama dönemi bugün itibarıyla başladı. Meclis'in ilk gündem maddelerinden biri ise emeklilere maaş artışı düzenlemesi oldu. Düzenlemeyle ilgili gazetecilerin sorusuna yanıt veren MHP lideri Devlet Bahçeli, "Bizim yetkililerle özel bir görüşmemiz olmadı. Çalışma içerisindeyiz. Zannediyorum kısa sürede sonuç verir." ifadelerini kullandı.

28. Dönem 2. Yasama Yılı açılışı dolayısıyla geldiği Meclis'te açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milyonlarca emeklinin beklediği maaş artışı düzenlemesiyle ilgili soruya da yanıt verdi.

Ankara'daki terör saldırısına ilişkin soruya Bahçeli, sabah saatlerinde bir açıklama yaptığını, bu açıklamanın yeterli olacağını belirtti.

YETKİLİLERLE BİR GÖRÜŞME OLDU MU?

Bir gazetecinin "emekli maaş artışına yönelik MHP'nin bir vaadinin olduğu, bu konuda yetkililerle herhangi bir görüşmelerinin olup olmadığının" sorulması üzerine Bahçeli şu yanıtı verdi:

"KISA SÜREDE SONUÇ VERİR"

"Bizim özel bir görüşmemiz olmadı ama Cumhurbaşkanlığı hükümeti çok yönlü bir çalışma içerisinde. Zannediyorum kısa sürede sonuç verir."