Yanlış okumadınız! Kanguruyla yumruk yumruğa kavga eden adamın görüntüsü şoke etti! Sebebi daha da ilginç

Yanlış okumadınız! Kanguruyla yumruk yumruğa kavga eden adamın görüntüsü şoke etti! Sebebi daha da ilginç
Avustralya'da köpeğini kanguruya kaptıran adam hayatının şokunu yaşadı. Sudaki kanguru köpeği rehin alınca sahibi kurtarmak için kanguruyla adeta yumruk yumruğa kavga etti. Görüntüleri izleyenler şoke oldu.

Avustralya'da yaşayan Mick Moloney'nin başına akılalmaz bir olay geldi. Mick'in köpeğini nehirdeki kanguru bir anda rehin aldı. Neye uğradığını şaşıran adam köpeğini kurtarmak için kanguruyla adeta yumruk yumruğa kavga ettii. 

KANGURUYLA GÜREŞTİ 

Dövüş sanatları öğretmeni Mick Moloney, Avustralya'da köpeğini kurtamak için kanguruyla güreşmek zorunda kaldı. Mildura Martial Arts hesabından paylaşılan görüntüler sosyal medyada viral oldu.

KÖPEĞİ KOLLARININ ARASINA ALDI 

Kanguru nehrin kenarında iki kolları arasına aldığı köpekle yürürken görüntülendi. Görüntüleri kaydeden Brezilyalı jiu-jitsu öğretmeni Mick Moloney köpeğinin zor durumda olduğunu fark edince olaya müdahele etmek zorunda kaldı.

ABC'ye konuşan Moloney "Hatchi'nin ortadan kaybolduğunu fark ettiğimde nehre doğru baktım ve sazlıkarın arasında devasa bir kanguruyu görebildim. Orada kollarıyla suyun içinde durup bana baktı. Hatchi'nin başı dertteydi, ağzından su fışkırıyordu ve oldukça kötü bir şekilde havladı" ifadelerini kullandı.