Tüyler ürpertti! Baba Vanga'nın savaş kehaneti gerçek mi oluyor? İsrail-Hamas gerilimi sonrası o sözleri gündem oldu

Tüyler ürpertti! Baba Vanga'nın savaş kehaneti gerçek mi oluyor? İsrail-Hamas gerilimi sonrası o sözleri gündem oldu
Yıllar önce büyük kehanetlerde bulunan Baba Vanga'nın sözleri yine gündeme geldi. Vanga yıllar önce Avrupa ile Müslümanlar arasında gerçekleşecek büyük bir savaşı ön görmüş kehanetlerinin arasına eklemişti. İsrail ve Hamas arasında büyüyen gerilimin ardından "Baba Vanga'nın savaş kehaneti gerçek mi oluyor?" sorusu akıllara geldi.

Yıllar önce ortaya attığı kehanetlerle tüyler ürperten Bulgar medyum Vangelia Pandeva Dimitrova yani bilinen adıyla Baba Vanga tekrar gündeme geldi. Vanga 1996 yılında vefat etmesine rağmen kehanetleri günümüze kadar ulaştı. 

BABA VANGA'NIN BİR KEHANETİ DAHA GERÇEK Mİ OLUYOR?

Vanga yıllar önce Avrupa ile Müslümanlar arasında gerçekleşecek büyük bir savaşı ön görerek bir iddia ortaya atmıştı. Cumartesi günü sabahın ilk saatlerinde başlayan Hamas ve İsrail arasındaki hareketli dakikaların ardından akıllara "Baba Vanga'nın savaş kehaneti gerçek mi oluyor?" sorusunu getirdi. 

TÜYLER ÜRPERTEN KEHANET 

İsrail ve Hamas arasındaki gerilimli dakikalar Baba Vanga'nın yıllarca öncesinde Avrupa ile Müslümanlar arasında gerçekleşecek büyük bir savaşı ön görmesi endişelere neden oldu. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bölümü kehanete inandıklarını söyleyerek savaştan korktuklarını dile getirdi.