Tartışmanın sonu çok acayip bitti! Eşinin genital bölgesinde havai fişek patlattı

Tartışmanın sonu çok acayip bitti! Eşinin genital bölgesinde havai fişek patlattı
Akıllara durgunluk veren olayÇekya'da yaşandı. Bir adam eşiyle tartışmaya başladı. Öfkeden deliye dönen adam, eşinin cinsel organında havai fişek patlattı.

Ukraynalı olduğu bilinen adam, bir ülkenin gündemi haline geldi. Eşi ile tartışınca öfkeden deliye döndü ve genital bölgesinde havai fişek patlattı.  Havai fişeğin patlaması sonucu kadın ağır yaralandı ve durumunun kritik olduğu öğrenildi. 

HAVAİ FİŞEK PATLATTI

Çek yayın kuruluşu Krimi-Plzen'in haberine göre, Pilsen Bölgesi polisi Aleksandr S. hakkında "ağır bedensel zarar vermek" suçundan işlem başlattı. Aleksandr S. karısını dövmekle, ardından da genital bölgesine havai fişek yerleştirip patlatarak eşinin ciddi şekilde yaralanmasına neden olmakla suçlanıyor. üPlzen Bölgesi Başsavcılığı Başkanı Lenka Kocurová, şahsın saldırı nedeniyle on yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya olabileceğini belirtti.

KADININ DURUMU DURUMU KRİTİK

Hastaneden yapılan açıklamada, ağır yaralanan kadının durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Pilsen'deki Lochotin Üniversitesi Hastanesi'ne götürülen kadın burada önemli bir ameliyat geçirdi.