Spor salonunda dehşet! Kafasını 110 kilogramlık ağırlık makinesinin arasına sıkıştırdı

Spor salonunda dehşet! Kafasını 110 kilogramlık ağırlık makinesinin arasına sıkıştırdı
Brezilya'da yer alan bir spor salonunda antrenmanını yapan adam dehşeti yaşadı. Ağırlık makinesinde 110 kilogram basan adam kafasını makineye sıkıştırdı. O anlar salonun güvenlik kameralarına yansıdı.

Brezilya'da yer alan Fortaleza kenti yakınlarındaki bir spor salonunda dehşet yaşandı. İdman yapan 32 yaşındaki Abraao Viana kafasını ağırlık çalıştırdığı 110 kilogramlık makineye sıkıştırdı. 

KAFASI ADETA EZİLDİ

Spor salonu üyeleri makinenin arızalı olduğunu iddia ederken adam acıyla yere yığıldı. Kafası metal çubukların arasında ezilen adam "Etki o kadar güçlüydü ki ondan sonra artık hiçbir şey göremez hale geldim. Kafamın etrafında sıkıca kenetlendi. O sırada sanırım bayılmıştım. Gözlerim kan içinde olduğu için açamadım." ifadelerini kullandı. 

GEÇİÇİ KÖRLÜK YAŞADI 

Sosyal medya platformlarında yaklaşık 20.000 takipçisi bulunan Abraao, spor salonunun kendisine destek sağladığını ve tedavi masraflarını karşıladığını söyledi. Olayı ilk yaşadığı anda acıdan nefes alamadığını dile getiren Abraao, "Acıdan nefes bile alamıyordum ve gözümden kan geldiği için açamıyordum. Acil servise tekerlekli sandalyeyle geldim. Doğru dürüst yürüyemiyordum bile. Muayene oldum, herhangi bir travma yoktu, hiçbir şey yoktu. Dikiş atılmasına bile gerek kalmadı. Geçici körlük ve felç yaşadım ama kendimi şimdi iyi hissediyorum" dedi.